Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef εμφανίστηκαν οι τρεις προηγούμενοι νικητές του ριάλιτι μαγειρικής (έλειπε ο Τιμολέων Διαμαντής). Υποδεχόμενος τους τρεις σεφ ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε «του δικού μας MasterChef, καθώς είναι και ο Άκης». Η αναφορά του ονόματός του δεν πέρασε απαρατήρητη από τον ίδιο τον Άκη Πετρετζίκη ο οποίος έγραψε στο Twitter: «Όντως σαν τον Βολντεμορτ νιώθω... που δεν πρέπει να ακουστεί το όνομα μου! Άμπρα κατάμπρα για να μάθετε»!https://twitter.com/A_petretzikis/status/1383132480392298502?ref_src=twsrc^tfw

Το ίδιο... μπέρδεμα είχε γίνει και στο τρέιλερ του φετινού MasterChef, στο οποίο εμφανίζονταν και πάλι οι 4 προηγούμενοι νικητές αλλά όχι ο Άκης Πετρετζίκης καθώς η αρίθμηση των κύκλων ξεκινά το 2017 από όταν το ριάλιτι μαγειρικής προβάλλεται στο Star και δεν περιλαμβάνονται οι δύο πρώτοι κύκλοι που έπαιξαν στο Mega. Και τότε ο Άκης Πετρετζίκης είχε σχολιάσει με χιούμορ την απουσία του από το τρέιλερ: «Έχω μπερδευτεί με αυτό το MasterChef 5…. Εγώ σε ποιο νίκησα ρε παιδιά? Στο μείον ένα? Τρομερό τρέιλερ. Ράσελ Κρόου ο Κουτσόπουλος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA