Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο τελευταίο της vlog στο κανάλι της στο Youtube, η Μαίρη Συνατσάκη είχε αναφερθεί στις ερωτήσεις που της έκαναν οι subscribers της για τη δεύτερη γάτα πέραν του Τίμου, του γάτου της, που εμφανίστηκε σε προηγούμενα βίντεο. Στην τοποθέτηση της είπε ότι θα εξηγήσει τι συμβαίνει με τη δεύτερη γάτα σε επόμενο βίντεο, γιατί δεν είναι ακόμα έτοιμη.

Αυτή η φράση της πυροδότησε φήμες, οδήγησε σε διαφορετική ανάγνωση ορισμένων stories της και απ΄ό,τι φαίνεται η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής είναι κάτι παραπάνω από φίλοι και άνθρωποι που κινούνται στον ίδιο χώρο, αφού τα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί σε μιούζικαλ και μάλιστα είχαν συνεργαστεί στο Hair και θα συνέβαινε ξανά το ίδιο στη φετινή θεατρική σεζόν, αν δεν είχαν κλείσει τα θέατρα.

Τις τελευταίες ημέρες στη Φωλιά των ΚουΚου κάνουν μια σύγκριση αναρτήσεων του Ίαν Στρατή και της Μαίρης και έχει φανεί ότι η δεύτερη γάτα είναι του Ίαν, ενώ σε άλλες αναρτήσεις βλέπουμε να φοράνε την ίδια μπλούζα και τα ίδια γυαλιά, ενώ υπάρχει φωτογραφία από το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν που το πέρασαν μαζί σε σπίτι κοινών φίλων, με τον Ίαν να στέκεται δίπλα της και να την κρατάει από τη μέση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA