Τη χαρά της που ολοκλήρωσε τον εμβολιασμό της κατά του κορονοϊού, εξέφρασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook η Μαρία Χούκλη.
H γνωστή δημοσιογράφος, που στο παρελθόν πάλεψε και νίκησε τον καρκίνο, μοιράστηκε την ευχάριστη είδηση με τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ εξομολογήθηκε πόσο είχε θυμώσει παλαιότερα, όταν έδινε μάχη με τον καρκίνο, επειδή δεν υπήρχε εμβόλιο.
«Θυμάμαι, πόσο είχα θυμώσει τότε επειδή δεν υπήρχε εμβόλιο για τον καρκίνο. Μαζί μου και πολλές, εκατομμύρια γυναίκες. Η επιστήμη δεν έχει πάντοτε λυσεις για όλα αλλά να που τώρα στην περίπτωση του κορονοϊού θριάμβευσε και μας κάνει ενα τεράστιο δώρο. Να μείνουμε υγιείς. Να προστατευθούμε και να προστατέψουμε. Δεύτερη δόση σήμερα με AstraZeneca» έγραψε η Μαρία Χούκλη.
- «Βελόνα στα άχυρα»: Ο πιλότος διασώθηκε με την CIA να κινεί τα νήματα - Το Ιράν ανακοινώνει ότι κατέρριψε κι άλλο μαχητικό
- Πόσο έτοιμοι είμαστε αν πέσει μετεωρίτης στην Ελλάδα; Ο ιδρυτής του πρώτου μουσείου απαντά στο Reader
- Δεν είναι μόνο οι «Σούπερ Ήρωες»: Οι άλλες δύο πασίγνωστες σειρές που έχει παίξει ο Γιώργος Λιάγκας
- Η βραδιά που όλο το Καμπ Νου άκουγε Λευτέρη Πανταζή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.