Μενού
  • Α-
  • Α+

Όσο η Χριστίνα Κεφαλά ήταν στο Survivor, το ερωτικό της παρελθόν με τον Σάκη Κατσούλη είχε αναφερθεί ελάχιστα και φαινόταν τα πράγματα να είναι εντάξει με τη Μαριαλένα που η σχέση της με τον Σάκη είναι, όπως φαίνεται, σοβαρή. Τα όσα διαδραματίστηκαν όμως στο χθεσινό επεισόδιο, δεν δημιούργησαν και την καλύτερη εικόνα για τη Χριστίνα, η οποία έδειξε να θίγεται έντονα, αν κρίνουμε από το στόρι που ανέβασε και τελικά έσβησε, στο οποίο αναρωτιόταν ρητορικά αν γνώριζε ότι η πολυθρόνα είναι της Μαριαλένας.

Στην εκπομπή Πρωινό κατάφεραν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί της, πιάνοντας την εξ απήνης και πιθανώς παράτυπα, αφού υποτίθεται ότι οι τοποθετήσεις της σε εκπομπές πρέπει να γίνονται σε συνάρτηση με αυτά που θέλει η παραγωγή του Survivor.

Η Φαίη Σκορδά χρησιμοποίησε τη γνωριμία της Χριστίνας με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο για να σηκώσει το τηλέφωνο η πρώην παίκτρια του ριάλιτι και στη συνέχεια μπήκε στο ψητό.

Το story που έσβησε και η ιντριγκαδόρικη ερώτηση της Σκορδά

Τόσο η παρουσιάστρια όσο και το υπόλοιπο πάνελ, θέλησαν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την πολυθρόνα και τη σχέση της Χριστίνας με τον Σάκη, με την κοπέλα να εκφράζει την έντονη ενόχληση της και να δεσμεύεται να πάει στο Πρωινό να πει τα πράγματα ως έχουν.

«Ένιωσα άσχημα, θίχτηκα λίγο γιατί τέθηκε ένα θέμα που με αφορά και δεν ήμουν παρούσα. Είδα τη Μαριαλένα να βγάζει μια πικρία για μένα. Προσβλήθηκα που είπε η Μαριαλένα ότι μπήκα στο σπίτι της κι ότι έκατσα στην πολυθρόνα της. Με τον Σάκη όσο ήμασταν μαζί συζούσαμε. Μέσα στο παιχνίδι τα είχαμε λύσει όλα με τη Μαριαλένα. Εγώ ήξερα ότι το σπίτι είναι του Σάκη. Απλώς με ενοχλεί που έγιναν όλα αυτά χθες ενώ απουσιάζω. Μου βγάζει μια πικρία όλο αυτό».

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι η ερώτηση της Σκορδά προς τη Χριστίνα για το αν θεωρεί τυχαίο που συνέβη όλο αυτό τώρα που η ίδια δε βρίσκεται στο Survivor, αφήνοντας προφανή αιχμή για την παραγωγή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA