Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ηλικία μόλις 38 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Δημήτρης Παλαιολόγου, περσόνα που είχε γίνει γνωστή μέσα από τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια, μέσα από τη συμμετοχή του στο Blackout που παρουσίαζε η Νάντια Μπουλέ, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ο Νίκος Μουτσινάς προέβαλλε συχνά πυκνά αποσπάσματα από βίντεο που ανέβασε στο Youtube.

Ο Δημήτρης Παλαιολόγου, γιος του συνθέτη Γιάννη Παλαιολόγου, ήταν αστρολόγος, drag φιγούρα και youtuber, καθώς στο κανάλι του αναρτούσε βιντεοκλίπ που είχαν κυρίως τρολ μορφή.

Την είδηση του θανάτου του έκαναν γνωστή ο αδελφός του Μανώλης και η φίλη του Μίνα Αστέρη. Μάλιστα, ο πρώτος έγραψε κι ότι ο Δημήτρης θα γινόταν 39 ετών ανήμερα του Πάσχα, όμως τελικά τον πρόλαβε ο θάνατος.

«Καλό ταξίδι αγόρι μου, παλικάρι μου, σήμερα είναι η Ανάσταση του Κυρίου μας και τα γενέθλια σου…. Παρακαλώ τον Κύριο Ιησού Χριστό να σε έχει στην Αγκαλιά Του και να οδηγήσει τα βήματα σου σε μία πιο Φωτεινή Ζωή…… Σ’ αγαπώ……παιδί μου».

https://www.youtube.com/watch?v=MWWtL2fxVSM
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA