Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι αφίξεις διασήμων στη χώρα μας ξεκίνησαν από νωρίς το φετινό καλοκαίρι. Ο Γκόρντον Ράμσεϊ, διάσημος σεφ με τηλεοπτικές εκπομπές που έκαναν επιτυχία σε πολλές χώρες του κόσμου, ήρθε στην Ελλάδα για γυρίσματα και έκανε το ξεκίνημα από τα Χανιά, όπου ο φακός των παπαράτσι τον απαθανάτισε να τρώει μπουγάτσα στο ξακουστό μαγαζί του Ιορδάνη, ενώ επισκέφτηκε την παραλία του Μπάλου, το ακρωτήρι της Γραμβούσας και στην πλατεία της Σπλαντζιάς, όπου κολύμπησε και έκανε κατάδυση.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Open, η αποστολή της εκπομπής που γυρίζει ο Ράμσεϊ ήταν 5 σκάφη, ενώ υπήρχαν drones που πετούσαν πάνω από το νησάκι της Γραμβούσας και ο σεφ μαγείρεψε κάποια από τα ψάρια που ψάρεψε. Άλλο όμως ήταν το πιάτο που τον ξετρέλανε. Σύμφωνα με τη Σοφία Πενταράκη που έκανε το ρεπορτάζ, ο Γκόρντον Ράμσεϊ εντυπωσιάστηκε με την παραδοσιακή απλότητα ενός κόκκορα με χυλοπίτες που δοκίμασε σε ταβερνάκι και είναι μια από τις γεύσεις που θα τον κάνουν να επιστρέψει στην Ελλάδα για διακοπές στο εγγύς μέλλον.

Ο σεφ έμεινε στα Χανιά δύο ημέρες και στη συνέχεια πέταξε με αεροπλάνο στη Σαντορίνη, ενώ συνολικά θα μείνει στη χώρα περίπου 15 ημέρες, με αρκετά νησιά να βρίσκονται στον προγραμματισμό του. Τα γυρίσματα γίνονται για την εκπομπή Uncharted που προβάλλεται στο National Geographic.

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ είναι ένας από τους πλουσιότερους σεφ παγκοσμίως, με τα εστιατόρια του να έχουν συνολικά 16 αστέρια Michelin και τα ετήσια έσοδα του να υπερβαίνουν τα 60 εκατομμύρια δολάρια. Παράλληλα, είναι και από τους πιο δημοφιλείς youtubers όσον αφορά τη μαγειρική.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA