Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσαν ότι η 95χρονη μονάρχης ενέκρινε την πώληση μιας σειράς μπύρας που παρασκευάζεται από φυτά, τα οποία καλλιεργούνται στο κτήμα της στο Σάντριγχαμ στο Νόρφολκ.

Πωλούνται στο κατάστημα δώρων του Σάντριγχαμ για 5,50 δολάρια για ένα μπουκάλι 500ml, ενώ οι μπύρες διατίθενται σε δύο ποικιλίες: Μια κρύα, παραδοσιακή αγγλική «πικρή» και μια που περιγράφεται από το κατάστημα δώρων ως «μοναδικά φυσική».

Παρασκευάζεται τοπικά από την Barsham Brewery στο Νόρφολκ χρησιμοποιώντας βιολογικό κριθάρι Laureate Spring, που καλλιεργείται στη γη του κτήματος. Τα μπουκάλια φέρουν το όνομα Sandringham μαζί με φωτογραφίες ενός λαγού και ενός φασιανού.

«Κατασκευάστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο για το Sandringham Estate», γράφει η ετικέτα. «Το κτήμα Sandringham είναι ένα καταφύγιο άγριας φύσης για φασιανούς, λαγούς, κουκουβάγιες και πολλά άλλα είδη ευδοκιμούν στους οικοτόπους του δάσους και των καλλιεργήσιμων εκτάσεων».

https://www.instagram.com/p/CN5VUpQjDwv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Βασίλισσα Ελισάβετ κάνει την προσπάθειά της στην παραγωγή αλκοόλ. Το κατάστημα δώρων του Sandringham πωλεί ήδη το δικό του Celebration Gin, το οποίο κατασκευάζεται σε αποστακτήριο στο κτήμα.

Το 2020, το Μπάκιγχαμ κυκλοφόρησε επίσης το δικό του τζιν φτιαγμένο από υλικά που βρέθηκαν στην αυλή του σπιτιού της Βασίλισσας στο Λονδίνο.

Στην τιμή των 41 δολαρίων το μπουκάλι, η προσθήκη των επιλεγμένων φρούτων - που αναπτύσσονται σε θάμνους Blackthorn στο Ηνωμένο Βασίλειο - δίνει στο τζιν «μια μοναδική και έντονη γεύση φρούτων».

https://www.instagram.com/p/CH40R1bD0yh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο πρίγκιπας Φίλιππος, εν τω μεταξύ, είναι πιθανότερο να προτιμούσε τη νέα μπύρα Sandringham - κάτι που υπαινίχθηκε ο πρίγκιπας Χάρι στη δήλωσή του μετά τον θάνατο του Δούκα του Εδιμβούργου σε ηλικία 99 ετών.

«Ήταν ένας βράχος για τη Βασίλισσα με απαράμιλλη αφοσίωση, δίπλα της για 73 χρόνια γάμου», είπε. «Ενώ θα μπορούσα να συνεχίσω να μιλάω για εκείνον και τη ζωή του, το ξέρω ότι τώρα θα έλεγε σε όλους μας με μια μπύρα στο χέρι να τελειώνουμε με τα πολλά λόγια!».

Πηγή: jenny.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA