Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγο πριν το μεγάλο reunion της σειράς ‘Φιλαράκια’, του οποίου τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν, ο Μάθιου Πέρι βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, όχι για καλό λόγο. Ο ηθοποιός, που πρόσφατα ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την 29χρονη Μόλι Χάρβιτζ, βάδισε στα βήματα άλλων δημοσιοτήτων και χρησιμοποίησε την περίφημη εφαρμογή ραντεβού Raya. O 51χρονος Πέρι φαίνεται ότι τον περασμένο Μάιο «πλησίασε» μια 19χρονη ρωτώντας την «είμαι τόσο μεγάλος όσο ο μπαμπάς σου;».

Η νεαρή κοπέλα που διατηρεί λογαριασμό στο TikTok ως #kittynichole και έχει το όνομα Κέιτ Χάραλσον, δημοσίευσε το σχετικό βίντεο που ο ηθοποιός φαίνεται να τη φλερτάρει και έδωσε λεπτομέρειες για την μεταξύ τους συνομιλία. «Όταν ταιριάζεις με τον Μάθιου Πέρι ως αστείο σε μια εφαρμογή γνωριμιών και σου κάνει facetime και παίζει μαζί σου το παιχνίδι των 20 ερωτήσεων». Στο βίντεο ο ηθοποιός δείχνει να χαμογελάει και να ρωτά την νεαρή κοπέλα «παίζεις πάντα με τα μαλλιά σου τόσο πολύ;» με εκείνη να απαντά: «Υποθέτω», έγραψε χαρακτηριστικά η Χάραλσον.

Η 19χρονη εξήγησε τον λόγο που δημοσίευσε το εν λόγω βίντεο στο PageSix, τονίζοντας ότι ήθελε να δείξει με αυτόν τον τρόπο πως οι διάσημοι χολιγουντιανοί αστέρες μιας κάποιας ηλικίας, «εκμεταλλεύονται» νεαρές κοπέλες σε εφαρμογές γνωριμιών. «Πολλοί άνθρωποι λένε ότι είμαι μικροπρεπής που δημοσιεύω το βίντεο και αυτό με κάνει να νιώθω άσχημα, αλλά ταυτόχρονα, νιώθω ότι πολλοί άνδρες του Χόλιγουντ μιλούν με όλα αυτά τα νεαρά κορίτσια και είναι κάτι που νομίζω ότι πρέπει να το γνωρίζουν πολλοί». Ωστόσο, για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους, το συγκεκριμένο facetime πραγματοποιήθηκε ένα χρόνο πριν, όταν ο Μάθιου Πέρι είχε χωρίσει ένα μικρό διάστημα με την τωρινή του σύντροφο και πλέον αρραβωνιαστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA