Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν έχει περάσει πάνω από ένας μήνας που ολοκληρώθηκε η διαδικασία του διαζυγίου της με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο και η Αθηνά Ωνάση συζητιέται ξανά για λόγους που αποδεικνύουν την ανθρωποφαγία σε πρόσωπα με το δικό της στάτους. Η παρουσία της σε ιππικούς αγώνες με ενδυμασία ιππασίας και η απεριποίητη εικόνα της, οδήγησαν πολλούς σε απαράδεκτα σχόλια για το σώμα της, ενώ αναδύθηκε ξανά στο προσκήνιο το σενάριο της κατάθλιψης που βιώνει επειδή ο Αλβάρο έχει προχωρήσει τη ζωή του και μάλιστα παντρεύεται τη Ντενίζ Σεβέρο σε λίγες ημέρες.

Η Αθηνά Ωνάση έδωσε το παρών στους ιππικούς αγώνες της Ρώμης που γίνονται υπό την αιγίδα της και το γεγονός πως είχε μια πιο αδυνατισμένη εκδοχή, έφερε μια αλληλουχία σχολίων σχετικά με την εμφάνιση της που αν κάποιον προσβάλλουν, είναι αυτούς που τα εξέφρασαν.

Για πολλά χρόνια η Αθηνά Ωνάση βιώνει μια μορφή καταπίεσης από τα media, επειδή δεν συνάδει πάντοτε η εικόνα της με την πλούσια κληρονομιά της κι αυτό ορισμένες φορές φτάνει στο όριο της χυδαιότητας. 

«Έχει σταματήσει να τρώει» αναφέρουν όχι και τόσο αξιόπιστες πηγές, ενώ έντονη είναι η συζήτηση και για πιθανή κατάθλιψη, με φήμες να λένε ότι έχει επί 24ωρου βάσεως σωματοφύλακες να την προσέχουν, για να μην προβεί σε κάποια απονενοημένη πράξη. Με το διαζύγιο της με τον Αλβάρο να έχει τελεσιδικήσει, η Αθηνά παρουσιάζεται σε βαθιά κατάθλιψη επειδή ο πρώην σύζυγός της έχει πάει παρακάτω και δείχνει ευτυχισμένος, ενώ η ίδια δεν έχει κάποια σχέση στη ζωή της, δείγμα του πόσο πατριαρχικά αντιμετωπίζεται ακόμα και μια γυναίκα του δικού της brand. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA