Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια ανάρτηση σε story στο Instagram στάθηκε αιτία για να δεχτεί σωρεία αρνητικών μηνυμάτων η Κόνι Μεταξά και να της κάνουν μάλιστα και report. Σύμφωνα με αυτά που απορρέουν από τα βίντεο που ανέβασε ως απάντηση, η Κόνι προέτρεπε σε αυτό το βίντεο να μην τρώμε κακές διατροφικά τροφές, αλλά αυτό παρεξηγήθηκε και μεταφράστηκε ως προτροπή για ασιτία και αδύνατα-βουλιμικά σώματα. Οι αντιδράσεις ενόχλησαν σε τέτοιο βαθμό την Κόνι, που προέβη σε ξέσπασμα άνευ προηγουμένου, με μια συγκεκριμένη κυρία, πιθανότατα celebrity, να μπαίνει στο στόχαστρό της.

Πρώτα, η Κόνι Μεταξά έδειξε γεύματα που έχει στο ψυγείο της για να απαντήσει σε όσους παρερμήνευσαν τα λεγόμενα της. Σε δεύτερο βίντεο όμως ήταν έντονα φορτισμένη, είχε δακρύσει και ούρλιαζε για να βρει το δίκιο της ζητώντας απ΄όσους την έχουν κάνει report, να την πάρουν τηλέφωνο να της πουν το πρόβλημα τους ή ακόμα και να πάνε κάτω από το σπίτι της. Απ΄αυτό φαίνεται πως μάλλον απευθύνεται σε πρόσωπα του κύκλου της.

«Πριν μιλήσετε ίσως δείτε όλο το βίντεο. Όλοι εσείς που πάτε να το παίξετε μάγκες, γιατί εγώ παίρνω τηλέφωνα, δεν στέλνω να κάνουν report. Εγώ αν έχω κάποιο πρόβλημα, παίρνω τηλέφωνο τον άνθρωπο και του το λέω κατάμουτρα, και αυτό έκανα. Όποιος έχει κάποιο πρόβλημα, μπορεί να επικοινωνήσει κατευθείαν μαζί μου. Δεν θα μου κάνετε εμένα μπούλινγκ στα 30 μου. Δεν θα μου ξαναπεί κανένας για διατροφικές διαταραχές γιατί έχω περάσει τρεις. Κατάμουτρα θα μου τα λέτε, θα μου στέλνετε μήνυμα, μέιλ, να έρχεστε και κάτω από το σπίτι μου, να μου τα λέτε στα μούτρα μου. ΠΑΡΤΑ! Αυτή η κυρία με έχει κάνει μπλοκ τώρα και μου έχει πει ότι υπάρχουν άλλα 30 βίντεο που λένε να κάνουν report στο βίντεο μου. Οπότε αν τα βρείτε στείλτε τα μου. Επίσης δε μου σηκώνει το τηλέφωνο τώρα».

Αν τελικά υπάρξει επικοινωνία τηλεφωνική, μπορούμε να φανταστούμε άνετα την Κόνι Μεταξά σε κατάσταση Φωτεινής από Fame Story.

Πηγή φωτογραφίας: NDP

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA