Μενού
  • Α-
  • Α+

Η σειρά The Crown στο Netflix έφερε πολλές αποκαλύψεις στο προσκήνιο για τη βασιλική οικογένεια. Η ιστορία ανάμεσα στον πρίγκιπα Κάρολο και την Νταϊάνα, της οποίας το κουβάρι ξετυλίγεται στην τέταρτη σεζόν, έφερε σωρεία σχολίων, κυρίως για την συμπεριφορά που είχε ο Κάρολος απέναντί της. Η σχέση του με την Καμίλα, που είχε ξεκινήσει πριν γνωρίσει τη Νταϊάνα, ήταν το μεγάλο αγκάθι και δε σταμάτησε ούτε αφότου παντρεύτηκαν και έκαναν δύο παιδιά, ενώ όσες προσπάθειες κι αν έγιναν για να φτιάξουν τα πράγματα μεταξύ τους, έπεσαν στο κενό.

Τα όσα παρακολουθήσουμε στη βρετανική σειρά στηρίζονται στην πραγματικότητα, ωστόσο υπάρχουν πολλές ακόμα λεπτομέρειες που δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε. Μία εξ αυτών, είναι και η πρόταση γάμου του πρίγκιπα της Ουαλίας σε άλλη γυναίκα, πριν την Νταϊάνα. Πρόκειται για τη λαίδη Amanda Knatchbull, η οποία προυπήρχε των δύο γυναικών.

Παρ΄όλα αυτά, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν μεταξύ τους και αποδείχθηκε πως εκείνη δεν είχε το ίδιο ενδιαφέρον με τον Κάρολο. Καθοριστικός παράγοντας για την απόφασή της έπαιξε, επίσης, και το γεγονός πως η πρόταση γάμου ήρθε λίγο μετά τη δολοφονία του παππού της από την IRA και δεν ήθελε να βρίσκεται στο επίκεντρο της βασιλικής οικογένειας.

Ο πρίγκιπας Κάρολος για χρόνια ήθελε η Amanda να γίνει η μελλοντική βασιλίσσα, γι’αυτό και η ιδανική στιγμή για την πρόταση γάμου ήταν σε ένα ταξίδι που έκαναν στην Καραϊβική. Η σχέση τους ήταν, πάντως, πολύ στενή και πολλές φορές έμοιαζαν σαν αδέρφια, αλλά τελικά δεν ευδοκίμησε. Μετά από αυτό, όλοι ξέρουμε πως προχώρησε η ιστορία στη ζωή του πρίγκιπα Κάρολου, όταν γνώρισε την Νταϊάνα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA