Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό της από τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, τα δημοσιεύματα στο Χόλιγουντ κάνουν λόγο για επανασύνδεση της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ. Οι δυο τους, μετά από 17 χρόνια που τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, φαίνεται να έχουν έρθει πολύ κοντά και να είναι και πάλι μαζί. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τους δύο αστέρες στο τζιπ της Τζένιφερ Λόπεζ στο Λος Άντζελες, ενώ θέλοντας να απολαύσουν λίγο χρόνο μόνοι τους, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, ταξίδεψαν στη Μοντάνα, όπου έμειναν στο εξοχικό του Άφλεκ, έκαναν ιππασία και έζησαν την αγροτική ζωή.

Η ιστορία της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ και ο χωρισμός

Η ιστορία τους ξεκίνησε το 2001, όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Gigli. Από την πρώτη στιγμή η χημεία που είχαν μεταξύ τους ήταν ολοφάνερη, ωστόσο η σχέση τους έμεινε πλατωνική, αφού η τραγουδίστρια και ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Κρις Τζαντ. Τελικά, η Τζένιφερ Λόπεζ πήρε διαζύγιο την επόμενη χρονιά και πολύ γρήγορα ξεκίνησε το νέο ειδύλλιο, που οδήγησε στον αρραβώνα τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς. Έγινε το αγαπημένο ζευγάρι στο Χόλιγουντ και όλοι περίμεναν τον γάμο τους, ο οποίος λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή του, με ανακοίνωση του ζευγαριού, αναβλήθηκε. Σαν αιτία ανέφεραν την υπερβολική προσοχή που είχε από τα μίντια, σε σημείο που σκέφτονταν να προσλάβουν νύφες ως αντιπερισμασμό.

Ο χωρισμός ήρθε δύο χρόνια αργότερα, το 2004, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος. Τα πράγματα έβαλε στη θέση τους ο ηθοποιός, όταν κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης, δήλωσε πως ήταν πολύ ερωτευμένοι, αλλά η σχέση τους είχε πάρει διαστάσεις από άποψη δημοσιότητας. Η Τζένιφερ Λόπεζ πρόσθεσε πολύ αργότερα, πως υπήρχε απίστευτη πίεση από τα μίντια στη σχέση τους.

Ο κύκλος της σχέσης τους φαίνεται πως δεν έκλεισε και, πλέον, είναι πιο ώριμοι να αντιμετωπίσουν τα μίντια και τα κάθε λογής δημοσιεύματα, που ήδη έχουν οργιάσει για την επανασύνδεση τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA