Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ακριβώς αντίθετη πλευρά απ΄αυτή που βλέπουν συνήθως οι διάσημοι στο διάστημα της πανδημίας είδε ο Μάθιου ΜακΚόναχι. Ενώ οι περισσότεροι αμελούν να φορέσουν μάσκα σε χώρους όπου υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι και κάνουν αναρτήσεις με τους ακόλουθους να σχολιάζουν αρνητικά, ο Μάθιου ΜακΚόναχι φοράει μάσκα ακόμα κι εκεί που δε χρειάζεται. Με την Αμερική να έχει περάσει εδώ και λίγα 24ωρα σε φάση χωρίς μάσκα για όσους έχουν εμβολιαστεί, ο 51χρονος Τεξανός ηθοποιός ήθελε να δώσει το καλό παράδειγμα, αλλά υπερέβαλε εαυτόν.

Στη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram, ο Μάθιου ΜακΚόναχι βρίσκεται σε κάποια ερημική έκταση, ενδεχομένως στο Νιου Μέξικο ή στο Κολοράντο που συνορεύουν με το Τέξας, τον τόπο καταγωγής και διαμονής του. Εκεί ο ηθοποιός απεικονίζεται πάνω σε κάτι βράχια και γράφει στο σχόλιο «σε μια γέφυρα, χτίστε κι άλλες». Προφανώς δεν υπάρχει ψυχή γύρω του και θα ήταν απίθανο να κολλήσει κάποιος κάτι, αφού ακόμα κι ο αέρας θα ντρεπόταν να μεταφέρει κάποιο μικρόβιο από εκεί. 

Ο ΜακΚόναχι όμως ήθελε να δώσει το καλό παράδειγμα και να δείξει πως μπορεί να φεύγουν οι μάσκες για τους εμβολιασμένους, όμως η πανδημία είναι ακόμα εδώ και ο κορονοϊός δεν είναι το μόνο που μπορεί να κολλήσουμε. Η εικόνα του με τη μάσκα σε τέτοιο τοπίο ενόχλησε αρκετούς που του έγραψαν με ειρωνικό ύφος «νομίζω ότι είναι ασφαλές να βγάλεις τη μάσκα εκεί και να αναπνεύσεις τον καθαρό αέρα, lol».

https://www.instagram.com/p/CO3YIc-sXho/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA