Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις 14 Φεβρουαρίου η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωναν ότι περιμένουν δεύτερο παιδί. Ήταν μια κίνηση που έκαναν στα πρότυπα της Πριγκίπισσας Νταϊάνα που είχε κάνει το ίδιο για τον Χάρι. Στις αρχές Μαρτίου αποκάλυπταν στη συνέντευξή τους στην Όπρα Γουίνφρι ότι περιμένουν κορίτσι. Τότε η Μέγκαν είχε μπει στον 6ο μήνα της περίπου. Από τότε έχουν περάσει δύο μήνες και το ζεύγος είχε πει πως η δεύτερη γέννα θα έρθει νωρίς το καλοκαίρι. Καθώς είμαστε στο δεύτερο μισό του Μαΐου, έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για τον ερχομό της κόρης.

Από την κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου είχε γίνει αντιληπτό πως η Μέγκαν Μαρκλ έχει υπερβεί τον 6ο μήνα, οπότε και είναι το διάστημα που συστήνεται στις εγκύους να μην ταξιδεύουν με αεροπλάνο, κάτι που συνέβη στην περίπτωση της Μαρκλ που δεν παρευρέθηκε στην κηδεία. 

Διαβάστε ακόμηΠόσο κοστίζει η έπαυλη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στη Σάντα Μπάρμπαρα

Αυτή η δεύτερη γέννα έχει γενικά πολλές διαφορές σε σχέση με την πρώτη για τη Μέγκαν, αφού δε θα γίνει σε νοσοκομείο του Λονδίνου, δεν θα αναλάβουν όλες τις διαδικασίες οι άνθρωποι του παλατιού, ούτε θα υπάρξει παρουσίαση του νέου βασιλικού μέλους. Αντιθέτως, Μέγκαν και Χάρι θα έχουν δίπλα τους μόνο την οικογένεια της πρώην Δούκισσας του Σάσεξ, με τη μητέρα της να δηλώνει παρούσα στη βοήθεια ανατροφής του κοριτσιού, κάτι που άλλαξε τα σχέδια τους να πάρουν νταντά. Επίσης, το ζεύγος δεν θα κάνει το κλασικό shower party λόγω της πανδημίας.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν ξεκινήσει και στοιχηματικές συζητήσεις στη Βρετανία για το όνομα που θα πάρει το κορίτσι. Μέχρι στιγμής ψηλά στη λίστα βρίσκονται τα ονόματα Πόπι (από το poppy που σημαίνει παπαρούνα και είναι το βασιλικό λουλούδι), Φιλίππα (λόγω Φιλίππου), Νταϊάνα και Ελισάβετ, ενώ στις επιλογές υπάρχουν τα Αλεξάντρα, Ρόουζ, Έμμα, Γκρέις, Αλίσια και Βικτόρια.

Εκείνο που χρειάζεται να αναφερθεί είναι πως Μέγκαν και Χάρι είναι πολύ προσεκτικοί σε αυτό το διάστημα και μέχρι τη γέννα, μιας και η Μέγκαν είναι πλέον 40 ετών και πρόκειται για μια ηλικία που οι γιατροί συστήνουν απόλυτη προσοχή τόσο στην κύηση όσο και στη διαδικασία της γέννας. Εξάλλου, πέρσι το καλοκαίρι η Μέγκαν βίωσε μια αποβολή, γι΄αυτό και το κοριτσάκι που θα γεννηθεί, το λένε rainbow kid, όρος που περιγράφει μωρά που συλλαμβάνονται μετά από αποβολή.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό το κοριτσάκι θα κάνει ευτυχισμένους τους γονείς του που ονειρεύοταν, σύμφωνα με δηλώσεις τους, να έχουν ένα κι ένα και με αυτή τη σειρά ώστε ο Άρτσι να γίνει ο μεγάλος αδελφός. Τόσο ο Πρίγκιπας Χάρι όσο και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν πει πως με δύο παιδιά είναι ικανοποιημένοι και δεν θα κυνηγήσουν κάτι παραπάνω.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA