Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν είναι και το πιο σύνηθες για μια γυναίκα 50 ετών να κάνει το πρώτο της παιδί. Γι΄αυτό όταν συμβαίνει, αποτελεί είδηση. Πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για τη Ναόμι Κάμπελ, ένα από τα 2-3 κορυφαία μοντέλα της παγκόσμιας πασαρέλας στη δεκαετία του '90 και στο πρώτο μισό της πρώτης δεκαετίας του 21ου αιώνα. Γι΄αυτό και η είδηση πως η Κάμπελ γέννησε το πρώτο της παιδί πριν από μερικές ημέρες, έγινε γρήγορα θέμα συζήτησης στα μέσα και στα social media. Γρήγορα εμφανίστηκαν φήμες πως η Κάμπελ δεν γέννησε η ίδια, αλλά το μωρό γεννήθηκε με παρένθετη μητέρα.

Πλήθος διασήμων έσπευσε να της ευχηθεί κάτω από τη σχετική ανάρτηση που έκανε στο Instagram, με τον Μαρκ Τζέικομπς και την ηθοποιό Ζόε Σαλντάνα να τη συγχαίρουν και της εύχονται τα καλύτερα. Τον ενθουσιασμό της δεν έκρυψε σε ανάρτηση και η μητέρα της Ναόμι Κάμπελ, η Βαλερί Μόρις-Κάμπελ που είπε «συγχαρητήρια στην κόρη μου Ναόμι για τη γέννηση της κόρης της, περίμενα πάρα πολύ καιρό να γίνω γιαγιά».

Διαβάστε ακόμη: Ναόμι Κάμπελ: Έγινε μητέρα στα 50 της, αιφνιδιάζοντας τους πάντες

Λίγες ώρες αργότερα απ΄αυτή την ανάρτηση, η Ναόμι Κάμπελ καλωσόρισε τη Ντάιαν Βον Φίρστενμπεργκ στην εκπομπή της στο Youtube «No Filters With Naomi» και ευχαρίστησε το κοινό για τις ευχές για τη γέννηση της κόρης της και για τα επερχόμενα 50α γενέθλια της στις 22 Μαΐου.

«Γεια σας αγαπητοί μου, σας ευχαριστώ πολύ για τις προγενέστερες ευχές γενεθλίων... Και για το νέο μου κεφάλαιο ως μητέρα το θεωρώ τιμή μου και αισθάνομαι ταπεινότητα».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, η Ναόμι Κάμπελ είχε φωτογραφηθεί 3 εβδομάδες πριν τη γέννα της χωρίς κάτι να υποδηλώνει εγκυμοσύνη και φαίνεται πως το μωρό γεννήθηκε από παρένθετη μητέρα. Κάτι που έχει μικρή σήμασια. Το πιο σημαντικό είναι πως η Ναόμι Κάμπελ έχει όλα τα φόντα να το μεγαλώσει μόνη της σωστά, αλλά θα έχει και την υποστήριξη του αγνώστων στοιχείων συντρόφου της, με τον οποίο ζουν μαζί στη Νέα Υόρκη.

https://www.youtube.com/watch?v=67okzz9Qe4Q
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA