Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πασαρέλα στο κόκκινο χαλί απονομών βραβείων, είναι μια ευκαιρία για τους celebrities να συζητηθούν. Άλλοι επιλέγουν να γίνει αυτό για την πολύ καλή ή την πολύ κιτς στυλιστική τους επιλογή, άλλοι προβαίνουν σε πράξεις που δε βγάζουν κανένα απολύτως νόημα. Ο Τζον Τραβόλτα για παράδειγμα είχε σκύψει και φιλήσει την Σκάρλετ Γιοχάνσον στο μάγουλο σε μια απονομή Όσκαρ, με την ηθοποιό να δείχνει με το βλέμμα της ότι ενοχλείται και αναρωτιέται τι ακριβώς σκεφτόταν ο Τραβόλτα. Η Μέγκαν Φοξ, με αυτό που έκανε, ίσως και να μετέτρεψε σε απολύτως νορμάλ την κίνηση του Τραβόλτα.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (24/5) απονεμήθηκαν τα Billboard Awards στις ΗΠΑ, δηλαδή τα βραβεία για τα τραγούδια και τα άλμπουμ που έκαναν ένα σημαντικό επίτευγμα ως προς την παρουσία τους στο αμερικανικό billboard. Ο The Weeknd, η Τέιλορ Σουίφτ και οι BTS ήταν οι μεγάλοι νικητές με τουλάχιστον 3 κατακτήσεις (6 για τον The Weeknd), ενώ ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν και ο Machine Gun Kelly στην κατηγορία Top Rock Artist. 

Διαβάστε ακόμη: Έμα Στόουν: Ο έρωτας της για τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και το Όσκαρ που της έδωσε

Ο 31χρονος τραγουδιστής εμφανίστηκε στην απονομή με τη σύντροφό του, τη Μέγκαν Φοξ, η οποία επέλεξε ένα αποκαλυπτικό φόρεμα. Ήταν ένα φόρεμα που ταίριαζε πολύ με την κίνηση που έκανε η 35χρονη ηθοποιός κατά την παρουσία τους στο κόκκινο χαλί.

Πρώτα, οι δυο τους μοιράστηκαν ένα πολύ άβολο φιλί στο στόμα. Πιο άβολο κι απ΄αυτό που είχαν αναρτήσει στο Instagram ο Σον Μέντες με την Καμίλα Καμπέγιο πριν από δύο χρόνια. Όμως το ταβάνι του άβολου ξεπεράστηκε κατά πολύ όταν η Μέγκαν Φοξ άπλωσε το χέρι της και έπιασε με διάρκεια και επιδεικτικότητα τα γεννητικά όργανα του συντρόφου της. Ποιος ξέρει τι να περνούσε εκείνη τη στιγμή από το μυαλό της ή από το μυαλό του πατέρα των παιδιών της;

Φωτογραφίες: Getty Images

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA