Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, ο πρίγκιπας Κάρολος δηλώνει πολύ ενοχλημένος με το δίκτυο BBC και τον τρόπο που διαχειρίζονται την συνέντευξη της Νταϊάνα. Πιο συγκεκριμένα, είναι εξοργισμένος τόσο με τη μέθοδο που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος του, Μάρτιν Μπασίρ, για τη συνέντευξη αυτή το 1995 αλλά και για το γεγονός ότι το BBC συνεχίζει να παίζει αποσπάσματα και να εκμεταλλεύεται το όνομά της.

Ο Κάρολος επιθυμεί να σταματήσει το μέσο να ασχολείται με αυτή την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή Panorama. Μάλιστα, είχε εξεταστεί από τον δικαστή Τζον Ντάισον αν η συνέντευξη είχε πραγματοποιηθεί όπως όριζε το πρωτόκολλο, αλλά διαπιστώθηκε "εξαπάτηση και δόλος" στους τρόπους του δημοσιογράφου. Παρ' όλα αυτά το παλάτι δεν ακολούθησε τη δικαστική οδό.

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Χάρι: Νέα συνέντευξη για τη βασιλική ζωή στο παλάτι

Ο πρίγκιπας Κάρολος συμφώνησε με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να δημοσιεύσει μία ανακοίνωση, η οποία καταδίκασε τον τρόπο που χειρίστηκε την συνέντευξη του BBC. Mέσα αναφέρεται ότι τον λυπεί το γεγονός ότι η μητέρα του δεν είναι εν ζωή για να πάρει θέση και η βασιλική οικογένεια οφείλει να προστατεύσει τη μνήμη της.

Πηγή: jenny.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA