Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί... Αν κοιτάξει κανείς τα μισθολογικά δεδομένα στα τελευταία 10 χρόνια, με την άνοδο του streaming, υπάρχουν CEO που παίρνουν 20-25 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο. Φανταστείτε πως εκτοξεύονται τα ποσά για μεγάλα ονόματα της υποκριτικής. Στην πλευρά των γυναικών, ο αγώνας των τελευταίων 5-6 χρόνων για να καλυφθεί το payment gap και να υπάρχει ισότητα στη μισθοδοσία, έχει ανεβάσει τα κασέ σε πολλές έμπειρες ηθοποιούς. Αυτό αφορά ακόμα και κάποιες που δεν παίζουν απαραίτητα σε blockbusters και οι ταινίες τους μετά βίας υπερβαίνουν τα 100 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα. 

Η βασική αρχή στο Χόλιγουντ όμως είναι το «στην πρώτη σου μεγάλη δουλειά, φρόντισε να επενδύσεις, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έχεις ξανά τέτοιες προτάσεις». Αυτό δημιουργεί μια ανεξαρτησία των ηθοποιών από τη βιομηχανία, αφού είτε έχουν δικές τους εταιρείες παραγωγής είτε άλλου είδους επιχειρήσεις. Έτσι, ακόμα και σε χρονιά που μπορεί να μην συμμετέχουν σε ταινία ή που μπορεί να υπάρχει πανδημία και τα έσοδα να είναι πεσμένα κινηματογραφικά, η χρηματιστηριακή τους αξία και περιουσία διατηρείται σε επίπεδα άνω των 100 εκατομμυρίων.

Δείτε τη λίστα με τις 10 ηθοποιούς που έχουν τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στο Χόλιγουντ τα τελευταία χρόνια στο jenny.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA