Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μια τηλεοπτική σεζόν κατά την οποία η Ελένη Μενεγάκη απουσίαζε για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια, ο ερχομός ενός νέου προσώπου ήταν λογικό να ξεκινήσει μια συζήτηση για την επόμενη Μενεγάκη. Αυτό γινόταν κιόλας γιατί τότε δεν ήταν γνωστό το πόσο θα απουσιάσει η Ελένη, ούτε ότι θα επέστρεφε τόσο σύντομα. Η Ιωάννα Μαλέσκου ήρθε από την Κρήτη, ανέλαβε τη μεσημεριανή ψυχαγωγία στον ΣΚΑΪ και δεν υπήρχε περίπτωση να γλυτώσει από την σύγκριση κι από τον τίτλο της επόμενης Μενεγάκη.

Σε αυτή την πρώτη της σεζόν στη μεγάλη αρένα της τηλεόρασης, σε κανάλι εθνικής εμβέλειας δηλαδή, η Ιωάννα Μαλέσκου τα έχει ζήσει όλα. Από σεξιστικό σχολιασμό, μέχρι σχόλια για την προσωπική της ζωή, την έχουν ρωτήσει για τον Χεζόνια, έχει δεχτεί αρνητική κριτική, θετικά σχόλια, όλα όσα υπάρχουν στο μπλέντερ της τηλεόρασης. Έχει ζήσει όμως και κάτι ακόμα χειρότερο. Τους χρήστες στα social media να της επιτίθενται με τον χειρότερο τρόπο.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Μαλέσκου: Όλα δείχνουν πως μπορεί να γίνει η νέα Ελένη Μενεγάκη

Η Ιωάννα Μαλέσκου έδωσε συνέντευξη στο ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο, όπου αναφέρθηκε σε υβριστικά και απάνθρωπα σχόλια που της έχουν κάνει στα social media. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν έχει στιγμές που ψυχολογικά καταρρέει, η παρουσιάστρια απάντησε πως στο ξεκίνημα της σεζόν έκλαιγε συχνά.

«Είμαι. Αλλά όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού μου, σπάω. Τους δυο πρώτους μήνες, χωρίς να έχω δώσει ακόμα τα δείγματα γραφής μου, έγραψαν και είπαν πράγματα δημόσια που δεν ανταπικρίνονταν στην πραγματικότητα μου και με πλήγωσαν πολύ. Δεν το έδειξα ποτέ. Έχω δώσει ελάχιστες απαντήσεις σε πράγματα που με προσέβαλαν εμένα και τον σταθμό».

Τα περισσότερα άσχημα για εκείνη άρχισαν όταν στο ξεκίνημα της σεζόν έβαψε τα μαλλιά της ξανθά, πιο ξανθά απ΄ό,τι ήταν, με αποτέλεσμα να της προσάπτουν ότι πάει να μιμηθεί τη Μενεγάκη. Η Μαλέσκου εξηγεί ότι το έκανε μόνη της, χωρίς να ενημερώσει τον σταθμό ή να της το πουν από τις δημόσιες σχέσεις του καναλιού και τους image makers και αυτό προκάλεσε προβλήματα.

«Δεν το είχα θεωρήσει σημαντικό θέμα, μέχρι που άρχισαν να λένε ότι αυτή αντιγράφει την Μενεγάκη. Είχα τόσα πολλά και κακεντρεχή σχόλια στο προφίλ μου που είπα "τι ήθελα και το έκανα". Αν έχω μετανιώσει για κάτι, αυτό είναι το κατάξανθο χρώμα, που τελικά δεν με κολάκευε κιόλας».

Δεν ήταν όμως μόνο οι παρατηρήσεις από το κανάλι που της έγιναν τότε. Υπήρξαν άρρωστα σχόλια από ανθρώπους που της εύχονταν να πεθάνει και καταριόντουσαν στα μηνύματα τη μητέρα και το σκυλάκι της.

«Ναι, γιατί στηρίζω τις επιλογές μου. Αν το άλλαζα αμέσως, θα έλεγαν «αυτή δεν πάει καλά». Άσε που δεν μπορούσα να πάω στο κομμωτήριο μετά λόγω καραντίνας. Αν το έκανα, θα με έψεγαν και για αυτό. Μέχρι που έφτασε η ρίζα στα πέντε δάχτυλα. Ακόμα και αυτό το άκουσα! Έφτασα σε σημείο να απενεργοποιήσω σχόλια στο Instagram. Τότε έλεγαν ότι άλλαξα τα μαλλιά μου γιατί φοβόμουν μη μου πάρει τη θέση η νικήτρια του Big Brother. Άρχισαν οι κατάρες, έγραφαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο.

Αυτό ένιωσα ότι με μόλυνε. Έχεις δικαίωμα να μη με βλέπεις, αλλά όχι να φτάνεις να καταριέσαι τη μητέρα μου και το σκυλάκι μου. Και αυτό, ξέρεις, με τα σχόλια είναι κολλητικό. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Εκεί κατάλαβα ότι πρέπει να προσέχω πολύ τι μοιράζομαι με τον κόσμο και κάπου κλείδωσα. Ζήτησα από τη μητέρα μου να μη μου στέλνει ό,τι γράφεται. Όσο και αν τη λατρεύω, της είπα ότι αν συνεχίσει να μου στέλνει ότι διαβάζει για μένα στο διαδίκτυο, δεν θα ξαναμιλήσουμε ποτέ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA