Μενού
  • Α-
  • Α+

Όσο πλησιάζουμε στην «καρδιά» του καλοκαιριού, με τη θερμοκρασία να να ανεβαίνει επικίνδυνα, όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που επιλέγουν τις αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα, σε κάποιο νησί του Αιγαίου, ή σε κάποιο προορισμό κοντά στην πρωτεύουσα. Μετά την καραντίνα άλλωστε, η ανάγκη για διακοπές είναι μεγάλη και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αποτελεί προτεραιότητα.

Διαβάστε ακόμη: Κωστής Μαραβέγιας για την περιπέτεια με κορονοϊό: «Πέρασα δύσκολα, 24 ημέρες στο στούντιο»

Οι διάσημοι, φυσικά, δεν αποτελούν εξαίρεση, αφού το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, το τίμησαν δεόντως στον νούμερο ένα προορισμό του καλοκαιριού για τη σόουμπιζ. Η Μύκονος «βούλιαξε» τις δύο αυτές ημέρες, πράγμα που σημαίνει πως η έναρξη του καλοκαιριού έγινε και το επόμενο διάστημα θα δούμε  αντίστοιχες εικόνες στο νησί των Ανέμων.

Σύμφωνα με τον Νεκτάριο Σκαμνάκη, που μίλησε στην εκπομπή Πρωινό, η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία γιόρτασε τα δέκα χρόνια γάμου της, η Ιωάννα Τούνη, η Κατερίνα Λιόλιου, η Χριστίνα Κεφάλα, η Σάσα Μπάστα και πολλές ακόμη παρουσίες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA