Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε με συμπρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ ντε Νίρο, αποφάσισε να πουλήσει το διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη, το οποίο είναι ένας ύμνος της σύγχρονης αρχιτεκτονικής. 

Διαβάστε ακόμη: Έμα Στόουν: Ο έρωτας της για τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και το Όσκαρ που της έδωσε

Το διαμέρισμα των 350 τ.μ. ανήκει στο οκταόροφο κτίριο του 1897. Το εσωτερικό του συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο, ενώ έχει ανακαινιστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι ένα wellness resort, με σκοπό να παρέχει υγιεινή ζωή. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα του διεθνή Τύπου, τα ντους διαθέτουν φίλτρο βαρέων μετάλλων καθώς και ειδική θήκη για εσπεριδοειδή, τα οποία χαρίζουν τη δύναμη της βιταμίνης C στους ενοίκους.

Παράλληλα, διαθέτει ειδικά συστήματα καθαρισμού του αέρα και του νερού και ξύλο σιβηριανής βελανιδιάς τα οποία τηρούν τις αρχές της ρεφλεξολογίας. Ο κατάλογος των προτερημάτων, βέβαια, δε σταματάει εδώ, αφού έχει αντι-μικροβιακά μάρμαρα στις κουζίνες, βιολογική μόνωση, θερμαινόμενα πατώματα από φυσικό πέτρωμα, τζακούζι από όνυχα, και παράθυρα με αυτόματα σκίαση.

Ακριβώς, επειδή προσφέρει πραγματικά έναν υγιεινό τρόπο ζωής το εν λόγω διαμέρισμα, το κόστος των κοινόχρηστων δε θα μπορούσε να είναι μικρό, αφού ανέρχεται στα 6.120 δολάρια. Να σημειωθεί πως το υπερπολυτελές διαμέρισμα πωλείται έναντι 8,5 εκ. δολαρίων.

Μπορείτε να δείτε όλους τους χώρους του lux διαμερίσματος στο παρακάτω βίντεο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA