Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ανάρτηση της Σόφι Τέρνερ, πρωταγωνίστριας της επιτυχημένης σειράς Game of Thrones, γιορτάζει τον μήνα υπερηφάνειας με μία ανάρτηση που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους θαυμαστές της. Η 25χρονη ηθοποιός, που καλωσόρισε το πρώτο της παιδί τον περασμένο Ιούλιο με τον Τζο Τζόνας, έγραψε πως «o χρόνος δεν είναι στρέιτ, ούτε και εγώ».

Διαβάστε ακόμη: Μέριλιν Μάνσον: Χιονοστιβάδα οι καταγγελίες εναντίον του για σεξουαλική βία

Οι θαυμαστές της έσπευσαν στα κοινωνικά δίκτυα να συγχαρούν την κίνησή της να μιλήσει ανοιχτά ως αμφιφυλόφιλη. Μάλιστα, στο παρελθόν η Σόφι Τέρνερ είχε αποκαλύψει πως διατηρούσε σχέσεις με γυναίκες, ενώ είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν την ελκύει μόνο ένα φύλο.

Να σημειωθεί πως η Σόφι Τέρνερ, θα επιστρέψει με νέα τηλεοπτική σειρά στο HBO, βασισμένη σε αληθινή ιστορία. Το The Staircase αφορά τον μυστηριώδη θάνατο της Κάθλιν Πίτερσον, της δεύτερης συζύγου του συγγραφέα Μίχαελ Πίτερσον, που βρέθηκε νεκρή στις σκάλες του σπιτιού της, το 2001, στη Νότια Καρολίνα. Ο ίδιος κατηγορήθηκε ότι χτύπησε τη γυναίκα του μέχρι θανάτου και καταδικάστηκε με ισόβια ποινή φυλάκισης. Το 2011 έγινε νέα δίκη, όταν το δικαστήριο αναγνώρισε ότι ένας μάρτυρας είχε πει ψέμματα και τελικά το 2017 απελευθερώθηκε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA