Μενού
  • Α-
  • Α+

Η παρουσιάστρια του Love It, Ιωάννα Μαλέσκου, ξέφυγε την πρώτη φορά από τις κάμερες που την περίμεναν καρτερικά για να σχολιάσει την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από την εκπομπή της και τα όσα ειπώθηκαν από τον πρώην παίκτη του Survivor στη συνέχεια, τη δεύτερη φόρα όμως, η εκπομπή Ευτυχείτε την τσάκωσε λίγο στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: «Καρφιά» Τζέιμς για την παραγωγή - Όσο πουλάει το πρόγραμμα, εμείς θα συνεχίζουμε;

Η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε στην ερώτηση της δημοσιογράφου, η οποία την ρώτησε «τι έχει γίνει με τον Τζέιμς και έχει γίνει πανικός;», με την παρουσιάστρια του Love It να δηλώνει: «Δεν ξέρω, εσείς να μου πείτε. Γιατί κάνουμε μείζονα θέματα, τα οποία δεν είναι σημαντικά, εννοώ άξια λόγου γιατί δε συνέβη κάτι από όσο γνωρίζω. Δεν μιλήσαμε μετά την αποχώρηση του καθόλου, αλλά τον καταλαβαίνω δεν έχει τηλεοπτική εμπειρία, είναι λογικό. Σε καμία περίπτωση δε νομίζω ότι το έκανε με αγένεια, αλλά και έτσι να συνέβαινε, μες στη ζωή είναι όλα».

Στα σχόλια του Τζέιμς Καφετζή, που δήλωσε πως αναγκάστηκε να πάει στην εκπομπή, εξαιτίας του συμβολαίου του, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Πιθανώς κάποιοι άνθρωποι δεν είναι αρεστοί σε όλους, αυτό είναι ανθρώπινο. Σε κάθε περίπτωση, όμως, το να τηρείς το συμβόλαιο σου σε τιμά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA