Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά το πολύκροτο διαζύγιο και τη δικαστική διαμάχη με τον Μπραντ Πιτ, η Ατζελίνα Τζολί φαίνεται πως έχει βρει παρηγοριά σε μια παλιά της αγάπη, τον Τζόνι λι Μίλερ, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για ένα χρόνο. Η σχέση τους είχε απασχολήσει τα media την εποχή των ‘90s, κάτι που αναμένεται να συμβεί και τώρα, αν οι φήμες επιβεβαιωθούν. Ήδη τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για νέα επανασύνδεση στο Χόλιγουντ, μετά την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ που περνούν την καλύτερη φάση της ζωής τους. 

Διαβάστε ακόμη: Μάικλ Ντάγκλας: Τον πέρασαν για παππού της κόρης του - «Ήταν περίεργο αυτό που έζησα, κατάλαβα ότι μεγαλώνω πλέον»

Οι φήμες επανασύνδεσης ξεκίνησαν, όταν στα γενέθλια του ηθοποιού, στις 4 Ιουνίου, η Αντζελίνα Τζολί εντοπίστηκε να μπαίνει στο διαμέρισμα του, στο Μπρούκλιν, κρατώντας ένα μπουκάλι κρασί ως δώρο και χωρίς τη προστασία της. Αναμφίβολα, η επίσκεψη της ηθοποιού δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός, ωστόσο εν καιρώ θα αποδειχθεί για το αν πρόκειται για φιλική ή ερωτική σχέση.

https://www.instagram.com/p/CQCudMVH7fF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η γνωριμία και ο γάμος

Το 1995, η Αντζελίνα Τζολί γνωρίζει στα γυρίσματα της ταινίας Hackers, τον συμπρωταγωνιστή της, Τζόνι Λι Μίλερ. Οι δυο τους ερωτεύονται παράφορα και παντρεύονται λίγους μήνες αργότερα, τον Μάρτιο του 1996. Η πολύ γρήγορη απόφαση για τον γάμο, έξι μήνες μετά τη γνωριμία τους, συζητιέται έντονα, ενώ η μόλις 20 ετών Αντζελίνα γίνεται πρωτοσέλιδο για τη πράξη «αγάπης» απέναντι στον Μίλερ. 

Η ίδια χρησιμοποίησε το αίμα της για να γράψει το όνομα του  Τζόνι Λι Μίλερ σε ένα λευκό μπλουζάκι, το οποίο φόρεσε στη γαμήλια τελετή. Όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν γιατί έκανε κάτι τέτοιο, εκείνη απάντησε πως «πρέπει πάντα να θυσιάζεσαι λίγο, για να το κάνεις να αξίζει περισσότερο».

Τελικά, η ευτυχία δεν κράτησε και ο χωρισμός ήρθε τον Σεπτέμβριο του 1997, κυρίως εξαιτίας της απόστασης που υπήρχε ανάμεσά τους λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA