Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ριάνα έχει μάθει να προκαλεί. Το έχει καταφέρει αυτό, άλλωστε, μέσα από τις συλλογές εσωρούχων της και τις επιδείξεις μόδας, στις οποίες φιγουράρουν κορυφαία μοντέλα παγκοσμίως αλλά και plus size models. Και τώρα η γνωστή τραγουδίστρια και επιτυχημένη επιχειρηματίας από τα Μπαρμπέιντος ξαναχτυπά με μια σειρά από κολάν που διχάζουν το διαδίκτυο και έχουν προκαλέσει αντιδράσεις

Η Ριάνα αυτή τη φορά - μέσω της πολύ γνωστής σειράς της (Savage X Fenty) - δημιούργησε κολάν που πωλούνται προς 49,95 δολάρια αλλά δεν είναι συνηθισμένο να τα φορά κάποια στους δρόμους. Αλλωστε, όπως λέει και η ίδια η τραγουδίστρια, αυτά προορίζονται για στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι.  

Τα κολάν αυτά, λοιπόν, μοιάζουν από μπροστά σαν να ένα συνηθισμένο κολάν, όπως αυτά που κυκλοφορούν διαρκώς στην αγορά. Ωστόσο, υπάρχουν δύο σημαντικές λεπτομέρειες που τα κάνουν να... ξεχωρίζουν ή καλύτερα να προκαλούν: Εχουν ανοιχτό καβάλα και στο πίσω μέρος τους έχουν άνοιγμα που αφήνει πολλά σε κοινή θέα...  Όπως ξεκαθαρίζεται στην περιγραφή του προϊόντος στον ιστότοπο, τα κολάν αυτά προορίζονται για «βραδιές χαλάρωσης στη σπίτι» και είναι φτιαγμένα από απαλό διχτυωτό υλικό που εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή. Οσο για τη σχεδίαση με λωρίδες υφάσματος στο πίσω μέρος, αυτή προσφέρει «μια παιχνιδιάρικη έκπληξη», όπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα.

Η αντίδραση για τα κολάν της Ριάνα

Οι αντιδράσεις για τα κολάν της Ριάνα προκλήθηκαν όταν μια TikToker με το όνομα @fathermarge έγινε viral χάρη σε μία ανάρτησή της, στην οποία συζητά για ένα από τα κολάν που σχεδίασε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια. «Εεεεε… Μπορεί κάποιος (στο αντίπαλο εμπορικό brand της Κέιτ Χάντσον) Fabletics να μου πει τι είναι αυτό; Τα πράγματα γίνονται λίγο τρελά», ανέφερε στο βίντεό της, με τίτλο «Θέλουμε απαντήσεις» συγκέντρωσε πάνω από 3 εκατομμύρια προβολές, με αμέτρητους χρήστες να παρέχουν έξυπνα ή και λίγο πικάντικα σχόλια.

https://www.tiktok.com/@sweet_thaang_/video/6971258007065726213

«Σκέψου να το φορά η άλλη στο γυμναστήριο μπροστά σου»

«Λατρεύω τη Ριάνα, αλλά αυτά τα κολάν γυμναστικής Fenty είναι σκουπίδια» έγραψε ένας χρήστης. «Μία, δύο κάμψεις και ο κόσμος θα δει τι έφαγες για μεσημεριανό» πρόσθεσε ένας άλλος. «Λοιπόν, για μένα- πραγματικά δε θέλω να έχω τέτοια θέα στο γυμναστήριο, εάν είμαι στο διάδρομο και η κοπέλα στο μπροστινό μηχάνημα, φοράει ένα από αυτά» τόνισε ένας ακόμη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA