Μενού
  • Α-
  • Α+

Η επανασύνδεση της χρονιάς στο Χόλιγουντ, που «διψάει» για χωρισμούς, δράματα και σχέσεις, ανήκει δικαιωματικά στους Ben Affleck και Jennifer Lopez, αφού η ζωή τους έφερε ξανά μαζί ύστερα από 17 χρόνια. Η σχέση τους πια δεν στηρίζεται σε φήμες, μιας και η σελίδα Page Six τους εντόπισε στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, σε τρυφερές στιγμές και να ανταλάσσουν καυτά φιλιά. Το ζευγάρι επιβεβαιώνει με αυτόν τον τρόπο, πως ο έρωτας τους δεν ξεθώριασε στον χρόνο, παρά το γεγονός ότι και οι δύο παντρεύτηκαν αργότερα. 

Διαβάστε ακόμη: Νέα φημολογούμενη επανασύνδεση στο Χόλιγουντ: Αντζελίνα Τζολί και Τζόνι Λι Μίλερ ξανά μαζί ύστερα από 24 χρόνια

Στην οικογενειακή συγκέντρωση ήταν επίσης τα 13χρονα δίδυμα παιδιά της τραγουδίστριας, που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Marc Anthony. Στη διάρκεια του δείπνου συνομιλούσαν συνεχώς με την μητέρα τους και τον Ben Affleck, γεγονός που δείχνει ότι το ζευγάρι τα έχει βρει σε όλα τα επίπεδα. Τη σχέση αυτή, μάλιστα, φαίνεται να στηρίζει και η πρώην σύζυγος του Ben Affleck, Jennifer Garner, αφού όπως δήλωσε κοντινό πρόσωπο της, «η JLo έχει την έγκριση της. Πιστεύει ότι η Garner είναι ένας καλοσυνάτος και υπέροχος άνθρωπος και καταπληκτική μητέρα».

https://www.instagram.com/p/CQG_1eFF2WO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η επανασύνδεση για τους δύο αστέρες του Χόλιγουντ, ήρθε λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της Lopez από τον Alex Rodriguez, με τον αρραβώνα τους να λήγει άδοξα. Πριν φτάσουν στον οριστικό χωρισμό, πολλά δημοσίευματα έκαναν λόγο για μαύρα σύννεφα στη σχέση, με την τελευταία τους κοινή εμφάνιση να γίνεται στην ορκομωσία του Τζο Μπάιντεν. 

Η ιστορία της Jennifer Lopez και του Ben Affleck και ο χωρισμός

Η ιστορία τους ξεκίνησε το 2001, όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Gigli. Από την πρώτη στιγμή η χημεία που είχαν μεταξύ τους ήταν ολοφάνερη, ωστόσο η σχέση τους έμεινε πλατωνική, αφού η τραγουδίστρια και ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Κρις Τζαντ. Τελικά, η Τζένιφερ Λόπεζ πήρε διαζύγιο την επόμενη χρονιά και πολύ γρήγορα ξεκίνησε το νέο ειδύλλιο, που οδήγησε στον αρραβώνα τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς. Έγινε το αγαπημένο ζευγάρι στο Χόλιγουντ και όλοι περίμεναν τον γάμο τους, ο οποίος λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή του, με ανακοίνωση του ζευγαριού, αναβλήθηκε. Σαν αιτία ανέφεραν την υπερβολική προσοχή που είχε από τα μίντια, σε σημείο που σκέφτονταν να προσλάβουν νύφες ως αντιπερισμασμό.

Ο χωρισμός ήρθε δύο χρόνια αργότερα, το 2004, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος. Τα πράγματα έβαλε στη θέση τους ο ηθοποιός, όταν κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης, δήλωσε πως ήταν πολύ ερωτευμένοι, αλλά η σχέση τους είχε πάρει διαστάσεις από άποψη δημοσιότητας. Η Τζένιφερ Λόπεζ πρόσθεσε πολύ αργότερα, πως υπήρχε απίστευτη πίεση από τα μίντια στη σχέση τους.

Ο κύκλος της σχέσης τους φαίνεται πως δεν έκλεισε και, πλέον, είναι πιο ώριμοι να αντιμετωπίσουν τα μίντια και τα κάθε λογής δημοσιεύματα, που ήδη έχουν οργιάσει για την επανασύνδεση τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA