Μενού
  • Α-
  • Α+

Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Red Table Talk, με την Γουίλοου Σμιθ και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως πάσχει από μακροχρόνιο άγχος και ψυχολογικά τραύματα εξαιτίας της τεράστιας έκθεσης στα μίντια, από τότε που ήταν μικρό παιδί. «Έχω μερικές φορές ψευδαισθήσεις ότι ακούω το κλικ της μηχανής και έχω ξεκινήσει ψυχοθεραπεία», είπε χαρακτηριστικά η Πάρις Τζάκσον.

Διαβάστε ακόμη: Γιορτή του Πατέρα: Ο Jay-Z έμαθε να κολυμπά λόγω της κόρης του

Με τη σειρά της η Γουίλοου Σμιθ έκανε γνωστό ότι γνώρισε για πρώτη φορά την Πάρις στο τηλεοπτικό σόου της μαμά της Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, και αποκάλυψε πως καθώς μεγάλωσαν με διάσημους γονείς είχαν τα ίδια βιώματα στην παιδική τους ηλικία, και τώρα μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα.

Η Πάρις αναφέρθηκε στην ψυχική της υγεία και αποκάλυψε ότι πάσχει από μετατραυματικό στρες, σε σημείο που την πανικοβάλει ακόμα και ο ήχος μίας σακούλας σκουπιδιών. Η ίδια, βέβαια, δεν έχει κρύψει από τους θαυμαστές της τον αγώνα που είχε δώσει σχετικά με την ψυχική υγεία. Το 2020, με τον τότε σύντροφό της, Γκάμπριελ Γκλεν είχαν κάνει στο Facebook Watch το ντοκιμαντέρ «Unfiltered», αποκαλύπτοντας τις απόπειρες αυτοκτονίας και τους αυτοτραυματισμούς της. Και δήλωσε ότι μόνο μέσω της μουσικής καταφέρνει να διαχειρίζεται τον πόνο της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA