Μενού
  • Α-
  • Α+

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από την ημέρα που ο αγαπητός στο κοινό, Παντελής Παντελίδης, έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, και ο αδελφός του Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, μίλησε για το πώς έμαθε εκείνη την ημέρα την τραγική κατάληξη του διάσημου τραγουδιστή.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Είμαστε μαζί 6 μήνες, του οφείλω ένα «ευχαριστώ»

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης μίλησε στο περιοδικό Down Town και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήμουν στο σχολείο, πήγαινα Β’ Γυμνασίου και το είδα στο Facebook. Εκείνη την ημέρα είχαμε τετράωρο γιατί είχαν απεργία ορισμένοι καθηγητές, ήμουν μέσα στη τάξη, στην τελευταία ώρα, λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι. Βάζοντας τα βιβλία στη σάκα, δύο λεπτά πριν σχολάσουμε, άνοιξα στα κρυφά το κινητό μου. Θυμάμαι ότι δεν είχε καλό σήμα και δεν έβλεπα εικόνες, αλλά θυμάμαι πως όλη η κεντρική μου σελίδα, γέμισε με την είδηση. Εκεί, έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου. Απευθείας, πήρα έναν καλό μου φίλο, μεγαλύτερο και μου είπε "πήγαινε στο σπίτι τώρα!"».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA