Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμάνιδης είναι από την Τετάρτη, 24 Ιουνίου, ευτυχισμένοι γονείς, καθώς η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο τις δίδυμες κόρες τους. Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης είχαν ανακοινώσει στις αρχές του 2021 ότι θα γίνουν γονείς ενώ λίγο καιρό αργότερα είχε δηλώσει πως η σύζυγός του θα γεννήσει δίδυμα κοριτσάκια.

Διαβάστε ακόμη: Σάκης Τανιμανίδης: Αναμένεται να αναλάβει το νέο ριάλιτι που θα προβληθεί πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση

Μάλιστα, ο Σάκης Τανιμανίδης δείχνει να πλέει σε «πελάγη» ευτυχίας καθώς την Τετάρτη (23/6) δημοσίευσε στο Instagram, μία τρυφερή φωτογραφία, στην οποία κρατάει αγκαλιά τις δίδυμες κόρες του και έγραψε στη λεζάντα:

«Έφτασαν!! Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2!»

https://www.instagram.com/p/CQduetFMFym/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σήμερα, Πέμπτη ο παρουσιαστής έκανε και νέα δημοσίευση στο Instagram στην οποία χορεύει και γράφει σαν λεζάντα, «Με τι mood ξυπνάω την 1η μέρα στο μαιευτήριο!!».

https://www.instagram.com/p/CQfyG4Tj_J8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ξέσπασαν σε λυγμούς όταν γεννήθηκαν οι κόρες τους» - «Είναι τρία κιλά»

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open μίλησε ο γυναικολόγος της Χριστίνας Μπόμπα, Μηνάς Μστρομηνάς, ο οποίος την βοήθησε από την εξωσωματική μέχρι τη γέννηση των παιδιών και περιέγραψε όλη τη διαδικασία. «Πήγαν όλα τέλεια, η Χριστίνα ήταν υποδειγματική έγκυος, ήταν πάρα πολύ συνεργάσιμη. Αδημονούσε φυσικά να δει γρήγορα τις κορούλες της. Λόγω της δίδυμης κύησης η γέννα έγινε με καισαρική τομή, προγραμματισμένα. Ήταν όλα τέλεια. Μαζί με τον αδελφό του Σάκη τον Πάνο Τανιμανίδη, τον εκλεκτό συνάδελφο και όλα πήγαν κατ' ευχήν. Τα μωρά είναι περίπου τρία κιλά το καθένα, έκλαψαν αμέσως είναι απολύτως υγιή, εξαιρετική εγκυμοσύνη, όλα πήγαν τέλεια. Η Χριστίνα είναι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Θα ήθελα να αναφερθώ σε μία εικόνα την οποία θα κρατώ για πάντα. Ιδιαίτερα συγκινητική. Ο Σάκης είχε ανοίξει μια τεράστια αγκαλιά. Είναι η Χριστίνα και οι κορούλες της μέσα και τόσο η ίδια όσο και ο Σάκης ξεσπούν σε λυγμούς ευτυχίας. Νομίζω ότι αυτή είναι η επιτομή της ευτυχίας, αποτυπώνει το μεγαλείο της ζωής, την αξία της αλλά και την ομορφιά της», δήλωσε αρχικά ο κ. Μαστρομηνάς.

«Η Χριστίνα δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα, μια ελάχιστη βοήθεια χρειάστηκε που ωστόσο ήταν αρκετή για να έχει αυτό το ευτυχές αποτέλεσμα" απάντησε ο γιατρός. Είπα στον Σάκη και τη Χριστίνα σαν μεγαλύτερος ότι ξεκινούν την πιο μεστή, την πιο ευτυχισμένη πορεία της ζωής τους. Στο μαιευτήριο ήρθαν οι γονείς και των δύο, έχουν κάνει τα τεστ επισκέφθηκαν τη Χριστίνα και είδαν τα μωρά... Είναι όλοι μια πολύ ευτυχισμένη μεγάλη οικογένεια», κατέληξε ο γυναικολόγος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA