Μενού
  • Α-
  • Α+

Η επόμενη τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να είναι «γεμάτη» για τον Σάκη Τανιμανίδη, που σε λίγες ημέρες θα γίνει πρώτη φορά πατέρας, αφού εκτός από τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι, Φάρμα, συζητιέται έντονα το όνομα του για να αναλάβει και το νέο project του ΑΝΤ1, που δεν έχει ξανασυστηθεί στην ελληνική τηλεόραση και λέγεται Ninja Warrior.

Διαβάστε ακόμη: Φάρμα - Αποχώρηση: Εκτός παιχνιδιού η Μαρία Μιχαλοπούλου που δεν κατάφερε να επικρατήσει στη μονομαχία

Όπως αποκάλυψε η Ναταλία Ανδρικόπουλου στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει ένα  φιλόδοξο project με αθλητικό χαρακτήρα για την επόμενη σεζόν και βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Σάκη Τανιμανίδη. «Θα υπάρχει η Φάρμα 2 και το Ninja Warrior. Είναι ένα καινούργιου θεαματικό παιχνίδι δράσης. Είναι ένα αθλητικό παιχνίδι με πολύ δύσκολες δοκιμασίες. Οι παίκτες πρέπει να είναι σε άριστη φυσική κατάσταση και στην Αμερική χρησιμοποιούν και επαγγελματίες αθλητές. Είναι καινούργιο project του ANT1 και ένα από τα πρόσωπα που συζητά ο σταθμός για την παρουσίασή του είναι ο Σάκης Τανιμανίδης», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Για την ώρα, δεν είναι σίγουρο ότι ο Σάκης Τανιμανίδης θα παρουσιάσει το εν λόγω παιχνίδι, αν και έχει δείξει ενδιαφέρον. Αν πάντως δώσει τα χέρια με τον ΑΝΤ1, θα πρέπει να γίνει ένας σωστός προγραμματισμός προκειμένου τα δύο παιχνίδια, η Φάρμα και το Ninja Warrior, να συμπέσουν στα γυρίσματα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA