Μενού
  • Α-
  • Α+

Λαχτάρα για τον πρώην παίκτη του Survivor, James Καφετζή, καθώς ενεπλάκη σε τροχαίο μετά την αποχώρησή του από τα MAD VMA 2021. Ενας από τους πιο αγαπημένους παίκτες του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σου Κου Family» για την περιπέτεια που πέρασε και περιέγραψε το τρακάρισμα.

Μάλιστα, ο James Καφετζής πριν ξεκινήσει τη συνέντευξη, ζήτησε συγγνώμη από την εκπομπή και τους τηλεθεατές, καθώς είχε κοιμηθεί μόνο 2 ώρες, εξαιτίας του τρακαρίσματος.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής: «Συγγνώμη αν φαίνομαι κουρασμένος αλλά κοιμήθηκα μόνο 2 ώρες μετά από Mad. Μετά βγήκαμε, ήπιαμε 2 ποτάκια παραπάνω, οπότε είπαμε να μην οδηγήσω και να πάρουμε ταξί, που είναι και το πιο υπεύθυνο. Αλλά κάποιος άλλος που είχε πιει, έπιασε το τιμόνι κι έπεσε επάνω μας. Δεν έχω κοιμηθεί και δεν χτύπησε κανείς».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Η ουσία είναι όταν αποφασίσεις να πιάσεις το τιμόνι κι είσαι υπό την επήρεια αλκοόλ, δεν επηρεάζεσαι μόνο εσύ αλλά επηρεάζεις και την ζωή κάποιου αλλουνού».

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε ξανά για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. «Θεωρείτε ότι ήμουν αγενής εκεί πέρα; Η αλήθεια είναι ότι δεν πήγα έτοιμος να έρθω σε αντιπαράθεση. Έτσι προχώρησε η κουβέντα, μιλήσαμε, τους είπα κάποια επιχειρήματα κι όσα με έχουν πειράξει και μου το αρνήθηκαν. Δεν σηκώθηκα να φύγω, μου είπαν… Αυτοί έκαναν δολοφονία χαρακτήρα επί πέντε μήνες. Δεν είναι ότι με έβλεπαν μέσα στο παιχνίδι κι έλεγαν δεν μου άρεσε αυτό που έκανε. Επί πέντε μήνες έριχναν λάσπη. Από την άλλη όταν έρχομαι καλεσμένος σε μία εκπομπή είναι για να πω την άποψή μου, όχι για να πω ευχαριστώ, έχετε δίκιο και τα λέμε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA