Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στο πλατό του «Ευτυχείτε» στο OPEN, μετά την απουσία της για λόγους υγείας. 

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - Το ευχαριστώ της παρουσιάστριας

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια βρέθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο νοσοκομείο, μετά από την έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε ξαφνικά. Η ίδια μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια, ενώ όπως έγινε αργότερα γνωστό, αισθάνθηκε έντονες λιποθυμικές τάσεις και ζαλάδα.

«Καλή εβδομάδα. Καλημέρα σε όλους. Σας ευχαριστώ πολύ για την Παρασκευή, ευχαριστώ και όλους εσάς. Συγγνώμη αν σας αναστάτωσα. Είχα δύσπνοιες, έντονους πονοκεφάλους. Δεύτερη φορά σε ένα τρίμηνο. Όλα είναι καλά. Μην πιέζεστε. Να προσέχετε τους εαυτούς σας. Γιατί αν δεν έχουμε υγεία, όλα τα άλλα... Οι εξετάσεις ήταν για προληπτικούς λόγους. Όλα είναι εντάξει. Η περιπέτεια αυτή δεν έχει καμία σχέση με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού», είπε η Κατερίνα Καινούριου το πρωί της Δευτέρας. 

Η Κατερίνα Καινούριου είχε μεταφερθεί στο ιδιωτικό θεραπευτήριο την Παρασκευή (25/6) και έκανε ανάρτηση στο Instagram: «Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Θα ακολουθήσω μια διαδικασία προληπτικών εξετάσεων... Στείλτε μου τη θετική σας ενέργεια». 

Χρέη παρουσιαστή στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ανέλαβε την Παρασκευή ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Το Σάββατο (26/6), η Κατερίνα Καινούργιου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως είναι καλά και τους ευχαρίστησε για τα μηνύματα που της έστειλαν. «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον σας και τα μηνύματά σας! Μπήκα στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια και αδιαθεσία… έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις και είμαι καλά... Το τελευταίο διάστημα έχω έντονη πίεση και υπερβολικό άγχος… θέλω μέσα από την καρδιά μου να πω κάτι σε όλους. Να προσέχετε τους εαυτούς σας! Να σας αγαπάτε! Να δίνετε μέχρι εκεί που μπορείτε… να μη νιώθετε τύψεις όταν ξεμένετε από ενέργεια». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA