Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πρώτη της δημοσίευση στo Instagram έκανε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε», Κατερίνα Καινούργιου, έπειτα από το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο μετά την περιπέτεια της υγείας της που την ανάγκασε να νοσηλευτεί την Παρασκευή σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμη: Σπύρος Φωκάς: Κρίσιμες ώρες για τον ηθοποιό - Περιμένουν ένα θαύμα οι γιατροί

Η Κατερίνα Καινούργιου με story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επιβεβαιώνει ότι πήγε στο νοσοκομείο έπειτα από έντονη δύσπνοια και αδιαθεσία και τονίζει ότι υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και πλέον είναι καλά. Παράλληλα στέλνει μήνυμα σε όλους να προσέχουν τους εαυτούς τους και να μην ξεπερνούν τα όρια του οργανισμού τους.

Το story της Κατερίνας Καινούργιου

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον σας και τα υπέροχα μηνύματά σας! Μπήκα στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια και αδιαθεσία... έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις και είμαι καλά. Το τελευταίο διάστημα έχω έντονη πίεση και υπερβολικό άγχος... θέλω μέσα απ την καρδιά μου να πω κάτι σε όλους... Να προσέχετε τους εαυτούς σας! Να σας αγαπάτε! Να δίνετε μέχρι εκεί που μπορείτε.. να μη νιώθετε τύψεις όταν ξεμένετε από ενέργεια... Η ενέργεια μας είναι πολύτιμη. Να έχετε χρόνο για τον εαυτό σας, να μιλάτε μαζί του, να τον “χαϊδεύετε”... να σας αγαπάτε! Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την σωματική και ψυχική μας υγεία!!! Σας ευχαριστώ και πάλι!! Thank you!».

To μήνυμά της από το νοσοκομείο

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram της μέσα από το νοσοκομείο και ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που της έστειλαν. «Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. θα ακολουθήσω μια διαδικασία προληπτικών εξετάσεων. Στείλτε μου τη θετική σας ενέργεια».

Χρέη παρουσιαστή στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Παρασκευής ανέλαβε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος δήλωσε ότι η παρουσιάστρια είναι μία χαρά και όπως διευκρίνισαν στο πάνελ δεν έχει νοσήσει από κορονοϊό.

Η Κατερίνα Καινούργιου, στις 4:30 το πρωί της Παρασκευής αισθάνθηκε μία αδιαθεσία έχοντας έντονη δύσπνοια. Είχε έντονες λιποθυμικές τάσεις και ζαλάδα. Έτσι μετέβη σε ιδιωτικό νοσοκομείο όπου έκανε απαραίτητες εξετάσεις και οι γιατροί αποφάσισαν να της κάνουν εισαγωγή.

Η ανακοίνωση του Open

«Η σημερινή εκπομπή του «ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ» βγήκε στον αέρα χωρίς την Κατερίνα Καινούργιου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της νύχτας αισθάνθηκε αδιαθεσία και επισκέφτηκε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου και παρέμεινε για εξετάσεις. Όλοι οι άνθρωποι του OPEN της ευχόμαστε ολόψυχα καλή ανάρρωση και ελπίζουμε να την έχουμε σύντομα κοντά μας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA