Μενού
  • Α-
  • Α+

Για ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία του κορμιού της μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η εντυπωσιακή ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ. Η 54χρονη ηθοποιός μάλιστα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που της τέθηκε, διαβεβαίωσε τους φαν της ότι, παρά τα όσα γράφονται και ακούγονται κατά καιρούς, το στήθος της είναι 100% φυσικό.

«Πολλοί άνθρωποι είπαν ότι έβαλα στήθος. Δεν τους κατηγορώ. Το στήθος μου ήταν μικρότερο. Το ίδιο και το υπόλοιπο σώμα μου» δήλωσε η 54χρονη ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Red Table Talk» της Τζάντα Πινκέτ Σμιθ.

https://www.instagram.com/p/CKuE8TLJ8hv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αύξηση του στήθους της ήταν φυσική εξηγώντας ότι μεγάλωσε κατά τη διάρκεια αλλαγών στη ζωή της, όπως η εγκυμοσύνη, η εμμηνόπαυση αλλά και η αύξηση βάρους. «Σε μερικές γυναίκες, μικραίνει. Αλλά υπάρχουν μερικές γυναίκες όπου όταν παίρνεις βάρος, το στήθος σου μεγαλώνει, σε μερικές άλλες όταν κάνεις παιδιά και θηλάζεις, χωρίς να επιστρέφει στο προηγούμενο μέγεθος ενώ υπάρχουν και μερικές περιπτώσεις όπως όταν βρίσκεσαι σε εμμηνόπαυση, που μεγαλώνουν ξανά» είπε. «Απλώς τυχαίνει να είμαι μία από αυτές τις γυναίκες που συνέβη σε κάθε τους βήμα. Όταν πήρα βάρος, όταν έμεινα έγκυος και τώρα που είμαι στην εμμηνόπαυση».

https://www.instagram.com/p/CQO37BktteU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κι ενώ το στήθος της «συνέχιζε να μεγαλώνει», όπως είπε, είναι οδυνηρό. «Πολλά, πολλά μεγέθη. Και η πλάτη μου υπέφερε πραγματικά από αυτό. Και δεν μιλάει πολύς κόσμος για όλο αυτό».

https://www.instagram.com/p/COPp4STpM3j/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως είπε, ενώ οι εξάψεις και η συναισθηματική ένταση της εμμηνόπαυσης συζητούνται συχνά, η ανάπτυξη του στήθους της εξέπληξε. «Θα σου πω τι δεν σου λένε. Τα βυζιά σου μεγαλώνουν – πολύ» είπε η Σάλμα Χάγιεκ, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε ένα πρότζεκτ για το HBO Max, όπου θα μιλά για το στήθος της εμμηνόπαυσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA