Μενού
  • Α-
  • Α+

Η 40χρονη τηλεπερσόνα, επιχειρηματίας, παραγωγός και μοντέλο, Kim Kardashian, θα δώσει τον… αέρα της στις αθλήτριες των ΗΠΑ, καθώς κάποια από τα ρούχα που θα φορούν στο σπουδαίο αθλητικό γεγονός του Τόκιο, θα έχουν την υπογραφή της «SKIMS».

«Έχω την τιμή να ανακοινώσω ότι η SKIMS σχεδιάζει τα εσώρουχα της ομάδας των ΗΠΑ: εσώρουχα και πιτζάμες για τους αθλητές που θα αγωνιστούν φέτος στο Τόκιο», έγραψε η Καρντάσιαν στο Twitter και ενημέρωσε τους ακολούθους της ότι τα ρούχα αυτά θα είναι διαθέσιμα και για το κοινό στην ιστοσελίδα της εταιρείας της.

https://twitter.com/KimKardashian/status/1409532326367875078?ref_src=twsrc^tfw

Μάλιστα, με τα ρούχα της 40χρονης δεν θα ντύνονται μόνο οι αθλήτριες των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και εκείνες των Παραολυμπιακών που θα ακολουθήσουν. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, φιγουράρουν ως μοντέλα η παραολυμπιονίκης Σκάουτ Μπάσετ, η αθλήτρια στίβου Ντιλάιλα Μουχάμεντ, η ποδοσφαιρίστρια Άλεξ Μόργκαν, η μπασκετμπολίστρια Έιτζα Γουίλσον και η κολυμβήτρια Χάλεϊ Άντερσον.

https://twitter.com/KimKardashian/status/1409723330563919874?ref_src=twsrc^tfw

Σε σχετική ανάρτηση στο Instagram, η Καρντάσιαν ανέφερε -μεταξύ άλλων- για το γεγονός: «Από τότε που ήμουν 10 ετών, άκουγα κάθε λεπτομέρεια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τον πατριό μου. Καθώς παρακολουθούσα τους αθλητές να αγωνίζονται, έμαθα ότι είναι αφοσίωση και τιμή να συμμετέχει κανείς σε αυτούς. Ταξίδεψα με τον πατριό μου και την οικογένειά μου σε διαφορετικές πόλεις για να παρακολουθήσω τους Αγώνες».

https://www.instagram.com/p/CQjJCFrAiQf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA