Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύο αγαπημένοι οι ηθοποιοί η Βίκυ Παπαδοπούλου και ο Θάνος Τοκάκης ήταν καλεσμένοι στο επεισόδιο της εκπομπής της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» με τον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο, το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 29 Ιουνίου. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 στην Πάτμο, μίλησε για τη γνωριμία του, τον κορονοϊό, αλλά και για τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάτρου και το ελληνικό #MeToo.

Διαβάστε ακόμη: Ματίνα Παγώνη: Πρόταση για το «Dancing with the Stars» - Οι εκκεντρικές στιγμές της

Μάλιστα η Βίκυ Παπαδοπούλου αποκάλυψε ότι νόσησε από κορονοϊό, ο οποίος της έχει αφήσει και κάποια κατάλοιπα όπως είναι η γρήγορη κόπωση. «Νόσησα και ακόμα δεν μπορώ να κάνω το εμβόλιο. Το πέρασα μέτρια, είχα δέκατα, φοβερή κούραση για 14 ημέρες. Ανησύχησα στην αρχή, είχα βέβαια τον γιατρό μου να με παίρνει τρεις φορές την ημέρα τηλέφωνο, μετρούσα συνέχεια το οξυγόνο μου. Έμεινα μόνη στο σπίτι της μητέρας μου, που έλειπε, οπότε δεν κόλλησα τον Θάνο. Ησύχασα μετά από 14 ημέρες, ήμουν καλύτερα. Βέβαια, δεν σας κρύβω ότι έχω μερικά κατάλοιπα. Κουράζομαι εύκολα πια παρόλο που ήταν τη Μεγάλη Εβδομάδα. Κουράζομαι πολύ γρήγορα».

«Δεν μπορούσα να φανταστώ κάποιοι άνθρωποι θα έφταναν σε τόσο ακραίες καταστάσεις»

«Χαρακτηρίζεται ένας ολόκληρος κλάδος αδίκως. Τέρατα υπάρχουν παντού. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μπορούσαν κάποιοι άνθρωποι να φτάσουν σε τόσο ακραίες καταστάσεις. Είναι ένας ψίθυρος που κυκλοφορεί. Απέφυγα βάσει ψιθύρων κάθε επαγγελματική ή προσωπική επαφή μαζί τους, αυτό προσπάθησα και αυτό έκανα», δήλωσε για τις αποκαλύψεις για εργασιακό bullying και σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση που κλόνισαν τον χώρο του θεάτρου.

Το ευτράπελο στην Επίδαυρο

Παράλληλα η Βίκυ Παπαδοπούλου και ο Θάνος Τοκάκης μίλησαν για τις δουλειές που έχουν κάνει στο παρελθόν με τον ηθοποιό να θυμάται την «επεισοδιακή» πρώτη του παράσταση στην Επίδαυρο, όταν πήρε φωτιά το σκηνικό. «Ήταν η τελευταία φορά που επιτράπηκαν οι φωτιές live στην Επίδαυρο. Έπιασε φωτιά το σκηνικό κι ανεβαίνει ο Νίκος Κούρκουλος στη σκηνή κι αρχίζει και το πατάει και συνεχίσαμε την παράσταση».

Για την απόφαση να γίνουν ηθοποιοί

«Εγώ πήρα αργά την απόφαση να γίνω ηθοποιός, 17,5 πήγα στη σχολή. Λατρεύω το σινεμά και ήθελα να κάνω σε σχέση με αυτό. Ο στόχος μου ήταν να πάω σε μία δραματική σχολή και μετά να πάω σε μία σχολή σκηνοθεσίας και από εκεί και πέρα θα έβλεπα τι θα έκανα. Ωστόσο όταν μπήκα στη σχολή ερωτεύτηκα το θέατρο. Οι γονείς μου είπαν “τι θες να κάνεις;” Ήμουν εξωστρεφής με τον κλειστό μου κύκλο εκεί που επέλεγα εγώ, αλλά με τους αγνώστους δεν είχα πολλές επαφές, δηλαδή κατέβαζα το βλέμμα και έφευγα. Είμαι ακόμα κλειστός άνθρωπος», είπε η Βίκυ Παπαδοπούλου για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός.

«Είχα πάει σε ένα θεατρικό εργαστήριο όταν ήμουν πάρα πολύ μικρός στον δήμο Ηλιούπολης, όπου ήταν εκεί ένας πάρα πολύ καλός δάσκαλος, ο οποίος με παρότρυνε και κάποια στιγμή σε κάποια κουβέντα όταν ήμουν 22 χρονών, δηλαδή σχετικά μεγάλος για να πάρεις μία τέτοια απόφαση. Εκεί έκανα μία κουβέντα με τον αδερφό μου, με βοήθησε πολύ και μου λέει “κάνε το” και πήγα και έδωσα εξετάσεις και ήμουν τυχερός γιατί πέρασα στη σχολή», δήλωσε από την πλευρά του ο Θάνος Τοκάκης.

Για την απόφαση να παντρευτούν

Το ζευγάρι μίλησε και για την προσωπική του ζωή, δηλαδή το πώς ισορροπεί ο ένας τον άλλον, το πώς συμπαραστέκεται ο ένας στον άλλον, άλλα και την απόφαση να παντρευτούν.

«Είμαστε σε αρκετά πράγματα αντίθετοι και αυτό φέρνει τρομερή ισορροπία», είπε ο Θάνος Τοκάκης. «Έχουμε τα ίδια γούστα αλλά είμαστε αντίθετοι. Σε μία δυσκολία θα αισθανθώ αυτό που θέλει, άλλες φορές το πετυχαίνω, άλλες φορές όχι», προσέθεσε η Βίκυ Παπαδοπούλου.

«Όταν βρήκαμε ο ένας τον άλλον επειδή είναι δύσκολο μετά από κάποια ηλικία να επειδή έχεις περισσότερες απαιτήσεις και δεν συμβιβάζεσαι εύκολα. Αισθανθήκαμε ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε και ότι αυτά που θέλουμε ένα 90% υπάρχουν σε αυτόν τον άνθρωπο και αυτό είναι σπάνιο γι' αυτό αποφασίσαμε να ενωθούμε με τα δεσμά του γάμου. Πριν τον Θάνο δεν είχα σκεφτεί τον γάμο. Δεν ήμουν και από τις γυναίκες που θέλουν να βάλουν νυφικό, η ιδέα μου ήταν και απωθητική. Στον γάμο δεν φόρεσα νυφικό, φόρεσα ένα φουστανάκι», είπε ακόμα η Βίκυ Παπαδοπούλου.

«Πριν γνωριστούμε είχαμε πείσει και οι δύο τους εαυτούς μας ότι μπορούσαμε να μείνουμε μόνοι μας για πάντα, να μην παντρευτούμε», είπε ο Θάνος Τοκάκης. Ακόμα ο Θάνος Τοκάκης μίλησε και για την περιπέτεια υγείας που περνάει ο αδελφός του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA