Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Demy Moore προστίθεται στην λίστα με τους επώνυμους που αποφάσισαν να επισκεφθούν την χώρα μας, μετά το ζευγάρι Μπίμπερ, την influencer Κιάρα Φεράνι, την ηθοποιό Κέιτ Χάντσον και τους Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ. 

Διαβάστε ακόμηChiara Ferragni: Αποχαιρέτησε την Ελλάδα με προκλητική φωτογραφία κι ένα... ροδάκινο

Η δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας και επισκέφτηκε τους Έλληνες σχεδιαστές MI-RO, μαζί με την κόρη της Ράμερ Γουίλις (Rummer Willis) - την οποία έχει αποκτήσει με τον χολιγουντιανό σταρ, Μπρους Γουίλις.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 58χρονη ηθοποιός, η οποία έρχεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, θα επισκεφτεί την Πάρο και τη Μύκονο.

Τζάστιν Μπίμπερ: Ξετρελάθηκε με τη σαρδέλα στη Μήλο

Ο 27χρονος ποπ σταρ, Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος πριν λίγες μέρες βρέθηκε στην κοσμοπολίτικη Μύκονο και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τους θαυμαστές του, βρέθηκε και στη Μήλο, που μάλλον τον έχει μαγέψει με τις ομορφιές της καθώς δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μπορεί ο ίδιος να μην αποκάλυψε δημόσια τον προορισμό του, όμως όποιος έχει επισκεφτεί την Μήλο καταλαβαίνει αμέσως πως πρόκειται για το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων με τα γραφικά ψαροχώρια και το υπέροχο φαγητό. Το επιβεβαιώνει και το στέλεχος της Cobalt Music, Δημήτρης Τσακούμης με δική του ανάρτηση στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CQqFbQgnKwv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA