Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πρώτος Έλληνας MasterChef, Άκης Πετρετζίκηςενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram για τη γέννηση του Πετρετζίκη junior με ένα post στο οποίο μας συστήνει το νεογέννητο αγοράκι του.

Διαβάστε ακόμη: Ακης Πετρετζίκης: Ανυπομονεί για τον γιο του - Εχει ήδη έτοιμο το δωμάτιό του

«Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία... Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους!». Aυτές ήταν οι πρώτες λέξεις του σεφ, Άκη Πετρετζίκη, ως νέου μπαμπά πια. Ο junior είναι καρπός της σχέσης του Άκη με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, με την οποία φαίνεται πως γνωρίστηκαν στα social media.

Το ρεκόρ του Junior

Ο Άκης έχει περισσότερους από 1,7 εκατομμύρια followers στο Instagram και κατάφερε το post του αυτό με την ανακοίνωση της γέννησης του γιου του να γίνει viral με πάνω από 300.000 likes, αριθμό που ο σεφ δεν είχε ξαναπετύχει στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CQ1KHfXpC7R/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς γνωρίστηκε με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ 

Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ είναι νοσηλεύτρια στο επάγγελμα με την οποία ο Άκης Πετρετζίκης γνωρίστηκε μέσω των social media. Γι’ αυτό και η σχέση αυτή παρέμεινε για αρκετό καιρό καλά προστατευμένη.

Φίλοι και συνεργάτες βρίσκονται δίπλα του και απολαμβάνουν όλοι μαζί την πρωτόγνωρη χαρά και ανυπομονούν για τον junior Πετρετζίκη. Ο Άκης ανέκαθεν διατηρούσε ένα χαμηλό προφίλ, προστατεύοντας την ιδιωτική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έτσι έπραξε και τώρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA