Μενού
  • Α-
  • Α+

«Να κάνετε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού». Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει η πρώην παίκτρια του Survivor και μοντέλο, Χριστίνα Κεφαλά. Η 28χρονη πρώην παίκτρια του Survivor, που νοσεί με κορονοϊό, μιλά μέσα από το νοσοκομείο για την πνευμονία και στέλνει ένα και μόνο μήνυμα σε όλους: «Να κάνετε το εμβόλιο». 

«Διαγνώστηκα με covid από το μοριακό που κάναμε από την Acun για τον ημιτελικό και τον τελικό. Ημουν θετική και μου γύρισε σε πνευμονία. Είχα υψηλό πυρετό τρεις μέρες, γι' αυτό μάλλον δεν έπεφτε. Είχα κόπωση όλη την ώρα, δύο μέρες είχα κόπωση. Ενιωθα κουρασμένη πολύ ενώ κανονικά έκανα το πρόγραμμά μου και αυτά και τη γυμναστική μου, πήγαινα για τρέξιμο αλλά ένιωθα πολύ κουρασμένη. Και την Παρασκευή που πήγα για covid για το μοριακό, ένιωθα λες και έχω δέκατα αλλά δεν είχα και το Σάββατο έκανα πυρετό. Μέχρι και 39,5 έκανα και δεν έπεφτε για ώρες. Επειτα από τρεις μέρες είχα υψηλό πυρετό και δεν έπεφτε και μου έκανε θέμα όλο αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κεφαλά στο Live News.

Η ίδια μετά την περιπέτειά της θα πει πως ο εμβολιασμός είναι η καλύτερη ασπίδα και, κάνοντας την αυτοκριτική της, υποστηρίζει πως έκανε λάθος που το αμελούσε. «Φοβόμουν να κάνω το εμβόλιο. Καλύτερα να κάνουμε όλοι το εμβόλιο. Γιατί είναι πολύ δύσκολο να περνάς τον κορονοϊό. Και εγώ στην αρχή έλεγα, φοβάμαι, πώς να το κάνω το εμβόλιο; Ποιο εμβόλιο να κάνουμε αλλά τελικά ήταν μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. 

Καλύτερα να το κάνουμε το εμβόλιο παρά να περνάμε αυτό γιατί είναι πολύ δύσκολο, ειδικά αν το περάσεις σε βαριά μορφή καταρρέει ο οργανισμός, δηλαδή εγώ ένιωσα το σώμα μου, τα κόκαλά μου, υπέφερα στον πόνο και γενικά στον πυρετό», σημείωσε η Χριστίνα Κεφαλά

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA