Μενού
  • Α-
  • Α+

Το δικό της δημόσιο ξέσπασμα έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κλέλια Ρένεση. Η ηθοποιός που αποτελεί την φαντασίωση του αντρικού πληθυσμού, φροντίζει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πόσο μάλιστα όσο αφορά την κόρη της. Αυτή την φορά όμως ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει γυμνή κρατώντας στην αγκαλιά της, την μοναχoκόρη της, Κοραλία, που τότε η μικρή ήταν δυο μηνών, για να στείλει το δικό της μήνυμα για την καταπολέμηση της βίας.

Διαβάστε ακόμη: Το ξέσπασμα της Κλέλιας Ρενέση στο Instagram: «Δημοσιογράφοι δολοφονούνται γιατί είναι έτοιμοι να κατονομάσουν δολοφόνους»

Με αφορμή λοιπόν την βια κατά των γυναικών μαζί με την φωτογραφία, η Κλέλια Ρένεση έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο σχετικά με το γυναικείο κορμί και το πώς αντιμετωπίζεται  μέσα σε μια πατριαρχική κοινωνία. 

«Πριν 2 χρόνια ακριβώς, κρατούσα την 2 μηνών κόρη μου γυμνούλα, ακριβώς όπως την γέννησα και όπως γεννήθηκα και εγώ. Την προετοίμαζα να μπει πρώτη φορά στην αγκαλιά της θάλασσας και να μάθει να θεραπεύεται απ’ αυτήν. Γυμνές και οι δυο σε χορό με τα κύματα. Όπως στην κοιλιά της μάνας μας. Όσα αίσχη κ να γίνουν, 

όσο κ αν η πατριαρχική κοινωνία αρρωσταίνει τις κόρες μας, τόση και περισσότερη κόντρα θα υψώνουμε εμείς. Για τις αδελφές μας, τις κόρες μας, για τα θηλυκά όλου του κόσμου.

Όχι ανόητε. Το σώμα μας δεν είναι το πεδίο βολής σου, ούτε τόπος εκτόνωσης σου, ούτε καν στη διάθεση σου. Είμαστε αρχέγονα πανίσχυρα όντα μαγικά, με εντολές 

πανάρχαιες κ γνώσεις μυστικές. Γεννάμε τη ζωή κ την θεριεύουμε, κρατάμε το συμπάν στη θέση του, γεμίζουμε την πλάση με αγάπη και φροντίδα. Αν σε ένα γυναίκειο κορμί, εσύ βλέπεις μόνο το σκεύος ηδονής σου κ όχι το μεγαλείο του, είσαι ανάπηρος σε όλα τα τερεν και τζάμπα σου δόθηκε το δώρο της ηδονής.

Δεν θα φοβίσετε τις γυναίκες να πλάσουν τον κόσμο που ονειρευθήκαν. Δεν θα μειώσετε ούτε πόντο το μεγαλείο μας κ την αποστολή μας. Είμαστε γυναίκες, είμαστε ελεύθερες, είμαστε οι μανάδες οι γιαγιάδες κ οι προγιαγιάδες σας κ οποίο τσογλάνι ασελγεί πάνω μας θα το φάει το μαύρο σκότος. Καμία μονή, καμία μονή, ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ».

https://www.instagram.com/p/CRRLlUrLp4Q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA