Μενού
  • Α-
  • Α+

Hθερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα στην Μύκονο αφού το ένα top model μετά το άλλο φτάνουν στο νησί.  Αυτή την φορά η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ ήταν εκείνη που μαγνήτισε τα βλέμματα και τα φλας.

Διαβάστε ακόμη: Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ έφτασε στην Μύκονο και ποζάρει στα σοκάκια του αγαπημένου της νησιού

Στη Μύκονο περνά τη σεζόν και η Παρασκευή Κερασιώτη, το μοντέλο που ξεχώρισε από κριτές και κοινό στο φετινό GNTM με την εξωτική ομορφιά και τον χαρακτήρα της. Η Παρασκευή, για λόγους βιοπορισμού, αποφάσισε να αφήσει για λίγο τις πασαρέλες και να δουλέψει στο νησί των ανέμων, για να μπορέσει τον χειμώνα να κυνηγήσει πιο εύκολα το όνειρό της και να βοηθήσει την οικογένειά της.

https://www.instagram.com/p/CRRbypbrwZp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Παρασκευή παραμένει στη Μύκονο και στάθηκε τυχερή, καθώς συνάντησε από κοντά το διεθνούς φήμης μοντέλο, Izabel Goulart, η οποία πριν από μερικές ημέρες εντυπωσίασε στο Φεστιβάλ των Καννών με την εμφάνισή της.

Η Βραζιλιάνα καλλονή έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο νησί και συνηθίζει να περνά τα καλοκαίρια της εκεί. Η Παρασκευή δεν έχασε την ευκαιρία να τη γνωρίσει, όταν εκείνη επισκέφθηκε το κατάστημα στο οποίο εργάζεται.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA