Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην Ελλάδα για διακοπές βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες η Κέιτ Χάντσον. Η σταρ του Χόλιγουντ προτίμησε για άλλη μια χρονιά τη χώρα μας για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα. Και μπορεί η αγάπη της Κέιτ Χάντσον και ολόκληρης της οικογένειάς της για τη Σκιάθο να είναι γνωστή εδώ και χρόνια, καθώς η μητέρα της, Γκόλντι Χον, και ο πατριός της, Κερτ Ράσελ, διατηρούν σπίτι εκεί, όμως η Κέιτ Χάντσον επισκέφθηκε και το Ναύπλιο.

Διαβάστε ακόμη: Bloomberg: Η Ελλάδα γίνεται προορισμός για τα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο του Χόλιγουντ

Το ζευγάρι έφτασε στην Ελλάδα πριν από περίπου δύο εβδομάδες, πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για την ταινία του Netflix, Knives Out 2 όπου θα πρωταγωνιστήσει η Κέιτ Χάντσον και είναι μάλιστα το πρώτο της ταξίδι μετά την πανδημία. Ετσι, μετά την πρόσφατη ανάρτησή της δίπλα στον σύζυγό της, Ντάνι Φουτζικάουα, και τον μεγάλο της γιο, Ράιντερ, με φόντο το ελληνικό τοπίο, η Κέιτ Χάντσον δεν δίστασε να ανέβει τα 999 ξακουστά σκαλιά στο Παλαμήδι και να απολαύσει τη μαγεία του Ναυπλίου, που παραμένει ένα από τα πιο γραφικά και ρομαντικά μέρη στην Ελλάδα.

https://www.instagram.com/p/CRfws_6MRb4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο πιο πρόσφατο post η Κέιτ Χάντσον ποζάρει χαμογελαστή σε ένα σκάφος δίπλα στον σύζυγό της, Ντάνι Φουτζικάουα και τον μεγάλο της γιο, Ράϊντερ γράφοντας στη λεζάντα «Ελλάδα σε αγαπάμε».

Φυσικά δεν λείπουν οι φωτογραφίες στο Instagram της Κέιτ Χάντσον, με την ίδια να σχολιάζει χιουμοριστικά τη ζέστη που επικρατεί αυτές τις μέρες με το hashtag #95degrees. 

https://www.instagram.com/p/CRcHCETsVMp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CRV_IGwMArk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA