Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ωραιότερη περίοδο της ζωής της διανύει η Κατερίνα Στικούδη. Η τραγουδίστρια, παρότι δεν το έχει παραδεχτεί δημοσίως, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Αν και οι φήμες κυκλοφορούν εδώ και καιρό, ωστόσο η Κατερίνα Στικούδη φαίνεται πως είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και στις αναρτήσεις της στο Instagram αποφεύγει να δείξει την κοιλίτσα της.

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Στικούδη: Μπαίνει στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της Κατερίνας Στικούδη ήρθε απροσδόκητα, μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» η Νάγια. Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη και αποκάλυψε μάλιστα πως περιμένει αγοράκι

«Με την Κατερίνα Στικούδη έχουμε επικοινωνία. Της έστειλα και πρόσφατα για το μωράκι της, γιατί έμαθα πως είναι έγκυος. Πραγματικά εύχομαι τα καλύτερα. Περιμένει και αγοράκι από ότι έμαθα» είπε μεταξύ άλλων η Νάγια. Η Κατερίνα Στικούδη είναι ζευγάρι με τον Βαγγέλη Σερίφη (γνωστό και ως DJ Rico), με τον οποίο παντρεύτηκαν στις 25 Αυγούστου 2018 στη Θεσπρωτία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA