Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο στόχαστρο των social media βρέθηκε για μία ακόμη φορά η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, influencer και επιχειρηματίας Ιωάννα Τούνη. Συγκεκριμένα εν μέσω σφοδρού καύσωνα, η Τούνη έκανε μία ιδιαίτερα επικριτική δήλωσή της για τους Παξούς, όπου περνά μέρος των διακοπών της.

«Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι high season 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί. Τέλος πάντων, απ΄ ό, τι καταλάβατε πήγαμε σε ένα  από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε», έγραψε στο Ιnstagram εκφράζοντας το παράπονό της.

Πολλοί χρήστες των social media κατηγόρησαν δημόσια την influencer πως δεν αντιλαμβάνεται τη δυσκολία στο να δουλεύει κάποιος στην εστίαση με 40 βαθμούς.

Μάλιστα η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη φαίνεται να της... στοίχισε αρκετούς followers στο Instagram. Συγκεκριμένα, μετά από την ανάρτηση, από 800.000 άτομα που την ακολουθούσαν, πλέον την ακολουθούν 791.000.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA