Μενού
  • Α-
  • Α+

Η 52χρονη Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο αμερικανικό περιοδικό Instyle, ότι σταμάτησε να κάνει παρέα με ανθρώπους που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Η ηθοποιός θεωρεί «ντροπή» να αρνείται κανείς να κάνει το εμβόλιο. «Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι, που είναι αντι-εμβολιαστές ή απλά δεν ακούν τα γεγονότα. Είναι πραγματικά ντροπή, έπειτα από όλα αυτά, που έχουμε περάσει», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη: Τζένιφερ Άνιστον: Μίλησε για τον Μπραντ Πιτ και αποκάλυψε ποια είναι η σχέση τους

«Μόλις έχασα ανθρώπους, που είχα κοντά μου σε καθημερινή βάση, οι οποίοι αρνήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο και αυτό είναι πολύ άσχημο. Αλλά νιώθω ότι είναι και ηθική και επαγγελματική υποχρέωση να ενημερώνεις αν έχεις εμβολιαστεί ή όχι, εφόσον δεν κάνουμε όλοι τεστ κάθε μέρα», εξήγησε.

https://twitter.com/people/status/1422664583601348609?ref_src=twsrc^tfw

Η Τζένιφερ Άνιστον από την αρχή της πανδημίας του κορονοϊού προσπαθεί να προωθήσει τη χρήση μάσκας και τονίζει τη σημασία της εφαρμογής των μέτρων προστασίας κατά του ιού. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει χρησιμοποιήσει τα social media για να προωθήσει τα μηνύματά της.

https://www.instagram.com/p/CCEvWDPjXc8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εντυπωσιακή με ρετρό διάθεση

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 52χρονη ηθοποιός ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού με ένα λευκό φόρεμα με σκισίματα, καθισμένη σε μία καρέκλα. Η Τζένιφερ Άνιστον ποζάρει με 70's διάθεση και για ακόμη μια φορά το αποτέλεσμα είναι εκπλητικό.

https://www.instagram.com/p/CSHf_YvLyAQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA