Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αφίσα της νέας ταινίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Madres Paralelas» («Μητέρες παράλληλες»), η οποία αναμένεται να ανοίξει το 74ο Φεστιβάλ Βενετίας, που θα διεξαχθεί από 1 έως 11 Σεπτεμβρίου, λογοκρίθηκε από το Instagram καθώς κρίθηκε υπερβολικά προκλητική. Η εταιρεία παραγωγής έδωσε στη δημοσιότητα το πόστερ της νέας ταινία του Ισπανού σκηνοθέτη την Τρίτη (10/8) και το Instagram κατέβασε τις αναρτήσεις που περιελάμβαναν το πόστερ, καθώς, σύμφωνα με τους όρους χρήσης, αυτές παραβίαζαν την πολιτική του μέσου αναφορικά με την αναπαραγωγή γυμνού.

Διαβάστε ακόμη: Πενέλοπε Κρουζ: Σάλος με την αφίσα της ταινίας «Madres Paralelas» του Αλμοδόβαρ - Την «κατέβασε» το Instagram

Στην αφίσα της ταινίας εμφανίζεται μια γυναικεία θηλή, από την οποία τρέχει μια σταγόνα γάλα.

https://www.instagram.com/p/CSWciErMQVu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η απολογία του Instagram στον Αλμοδόβαρ

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, το Instagram ζήτησε συγγνώμη. «Προβλέπουμε ωστόσο ορισμένες εξαιρέσεις, όπου επιτρέπουμε το γυμνό σε κάποιες περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένου του καθαρά καλλιτεχνικού περιεχομένου. Για τον λόγο αυτό αποκαταστήσαμε τις αναρτήσεις με το πόστερ της ταινίας του Αλμοδοβάρ στο Instagram και ζητούμε συγγνώμη για τη σύγχυση που προκαλέσαμε», σημειώνει σε ανακοίνωσή του στο AP.

Λίγα λόγια για την ταινία

Δύο γυναίκες, η Γιάνις και η Άννα, γνωρίζονται στην κλινική όπου περιμένουν να γεννήσουν. Αμφότερες είναι single mothers και έμειναν έγκυες, χωρίς να το επιδιώκουν. Η Γιάνις είναι εύπορη, βρίσκεται στη μέση ηλικία και δεν το μετανιώνει. Η Άννα, είναι έφηβη, κουβαλά τραύματα και το μετανιώνει. Τα λόγια που ανταλλάσσουν εκείνες τις ώρες θα δημιουργήσουν έναν ιδιαίτερο, πολύ στενό σύνδεσμο μεταξύ τους και οι ζωές τους θα συσχετιστούν με καθοριστικό τρόπο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA