Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σοφία Καρβέλα επέστρτεψε στην Αμερική, όπου ζει μαζί με τον σύζυγό της και τους γιους της και σε μία σειρά από αναρτήσεις στα social media μίλησε για τις αλλαγές που έχει κάνει στη ζωή της, καθώς πλέον έχει αποφασίσει να βλέπει τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά αλλά να εστιάζει σε όσα της κάνουν καλό. Η κόρη της Αννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, η οποία στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοιχτά για την εξάρτησή της από το αλκοόλ, έκανε μια σειρά από insta stories, όπου μίλησε για τον εαυτό της και τον τρόπο που προσπαθεί να γίνεται καλύτερος άνθρωπος.

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Καρβέλα: Διακοπές με την οικογένειά της - Μαζί Αννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας

«Σκεφτόμουν σήμερα το πρωί τι είδους εξαρτημένο άτομο είμαι. Και είναι σαν να μην μπορώ να το αλλάξω αυτό στον εαυτό μου. Επιλέγω να είμαι εξαρτημένη από πράγματα που είναι καλά για εμένα, είμαι εξαρτημένη από το να νιώθω καλά» τόνισε και ανέφερε ότι κάθε μέρα ξυπνάει στις 05:00 το πρωί για να κάνει γιόγκα, ενώ στη συνέχεια απολαμβάνει το πρωινό της.

Η Σοφία Καρβέλα αποκάλυψε επίσης ότι στη ζωή της δεν έχει «εύκολες λύσεις», και πλέον έχει αποφασίσει να βλέπει τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά αλλά να εστιάζει σε όσα της κάνουν καλό. Τέλος, ανακοίνωσε ότι πηγαίνει να κάνει αίτηση για αμερικανικό διαβατήριο, τονίζοντας ότι είναι ελληνίδα στην καρδιά και στη συμπεριφορά, αλλά θα ήθελε να έχει διπλό διαβατήριο για πρακτικούς λόγους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA