Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Carré Sutton, που έγινε διάσημη ως μοντέλο και ηθοποιός στις δεκαετίες '80 και '90 με το όνομα Carré Otis, κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην επικεφαλής του Elite Model Management και πρώην συζύγου της Linda Evangelista, Gérald Marie, υποστηρίζοντας πως την βίαζε επανειλημμένα σε ηλικία 17 ετών.

Διαβάστε ακόμη: Britney Spears: Ο πατέρας της παραιτείται από την κηδεμονία της

Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, σε βάρος του Gérald Marie διεξάγεται αστυνομική έρευνα στη Γαλλία και έχουν προκύψει ήδη καταγγελίες από τουλάχιστον 11 γυναίκες, που τον κατηγορούν για σεξουαλικά παραπτώματα και επιθέσεις.

Σύμφωνα με τη μήνυση, που το πρώην μοντέλο κατέθεσε σε δικαστήριο του Μανχάταν, ο Gérald Marie ανάγκασε την τότε ανήλικη Sutton να ζήσει μαζί του, στο διαμέρισμά του στο Παρίσι, όσο εκείνη υποτίθεται πως ταξίδευε στο εξωτερικό για δουλειά.

Το διαμέρισμα μοιραζόταν τότε με την Linda Evangelista. Όπως λέει, ο Marie την κακοποιούσε σεξουαλικά κάθε φορά που η Evangelista έφευγε από το διαμέρισμα που μοιράζονταν οι τρεις τους. Η Linda Evangelista παρέμεινε παντρεμένη με τον Gérald Marie από το 1987 μέχρι το 1993.

https://www.instagram.com/p/CShFwP3gJ3J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA