Μενού
  • Α-
  • Α+

Επειτα από 11 χρόνια ηχηρής απουσίας, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει τηλεοπτικά με τη νέα πολυαναμενόμενη σειρά «Ο Δάσκαλος», η οποία θα προβάλλεται στο Mega και πρωταγωνίστρια θα είναι η Κλέλια Ανδριολάτου.

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καραβάτου: Το διαφορετικό καλοκαίρι μετά τον χωρισμό με τον Κρατερό Κατσούλη

Η 25χρονη ηθοποιός, η οποία αποτελεί μια από τις πιο ωραίες παρουσίες στην ελληνική showbiz, θα υποδυθεί στη σειρά τον ρόλο μίας μαθήτριας Λυκείου. Σύμφωνα με το σενάριο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα υποδύεται έναν παντρεμένο δάσκαλο μουσικής, ο οποίος διορίζεται σε ένα σχολείο ενός μικρού νησιού. Ο γάμος του κλονίζεται όταν γοητεύεται από μια μαθήτρια της Τρίτης Λυκείου η οποία θα βάλει αναστατώσει τη ζωή του,την Κλέλια. Η νέα μούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τις διακοπές της στην Πάτμο και εντυπωσιάζει με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CSomDLPjB0R/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CR1tmv5rLdk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CSCHtWbDFFJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CRwbBSTLKam/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CRoOj7fLEvd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CRWNxKLrhvu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CRB26bbF7l7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CQLVc-eLNcD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA