Μενού
  • Α-
  • Α+

Η κοινή παρουσία της Αννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή στη σκηνή του J2US τον περασμένο χειμώνα ενθουσίασε τους θαυμαστές των δύο τραγουδιστριών, οι οποίοι περίμεναν με ανυπομονησία μία ενδεχόμενη συνεργασία τους.

Διαβάστε ακόμη: Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη τους δισκογραφική συνεργασία είναι γεγονός

Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν θα πραγματοποιηθεί, όπως αποκάλυψε η Αννα Βίσση σε συνέντευξή της στο «Κοσμοράδιο», εξηγώντας μάλιστα τους λόγους που δεν θα υπάρξει συνεργασία στο άμεσο μέλλον.

Μιλώντας για τις φετινές της εμφανίσεις, η Αννα Βίσση ανέφερε ότι λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό είναι πολύ πιθανό να μην βρίσκεται ούτε φέτος στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Τάσος Ριζόπουλος την ρώτησε «Δεν θα υπάρχει το Hotel Ερμού, επειδή θα υπάρξει η συνεργασία με τη Δέσποινα;» και η Αννα Βίσση απάντησε:

«Οχι, το Hotel Ερμού δεν θα γίνει, διότι αν εφαρμοστούν τα μέτρα που ακούμε και δεν μπορέσουμε να έχουμε το 100% του κόσμου – το μαγαζί αυτό χωράει μαξ 400-450 άτομα, τώρα αν μας πουν 50% ή 75% πληρότητα είναι κρίμα να το ανοίξουμε φέτος. Θα το κρατήσουμε να το περιμένουμε. Αυτό είναι το στέκι μου για μία ζωή».

Οσο για τη συνεργασία με τη Δέσποινα Βανδή, είπε: «Τώρα αυτό το θέμα με τη Δέσποινα Βανδή είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, όταν θα μπορούμε να παίξουμε σε έναν μεγάλο χώρο, γιατί από τα μηνύματα που παίρνουμε, καταλαβαίνουμε ότι είναι μία συνεργασία που θα ελκύσει πάρα πολύ κόσμο. Πρέπει να έχουμε μεγάλο χώρο, πάρα πολύ μεγάλο χώρο. Ούτε αυτό φοβάμαι ότι μπορεί να συμβεί φέτος. Όσο για το ντουέτο, αν δουλέψουμε μαζί, θα τολμήσουμε ένα, γιατί όχι;».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA